Venedik Film Festivali'nde Harry Styles'la öpüşen Nick Kroll: Aslında ağzıma tükürmesini istemiştim

Dert Etme Sevgilim'in prömiyeri pek çok skandalla gündeme gelmişti

Dert Etme Sevgilim (Don't Worry Darling) oyuncusu Nick Kroll, filmin Venedik Film Festivali'ndeki olaylı galası hakkında konuştu.

Jimmy Fallon'ın talk show'una katılan Kroll, Venedik'teki prömiyerin ardından filmin başrolü Harry Styles'la kameralar önünde öpüşmesi ve Styles'ın rol arkadaşı Chris Pine'ın üstüne tükürdüğü sanılan anlardan bahsetti.

Kroll, bunların hepsinin kendi fikri olduğu hakkında şaka yaparak, "Kukla oynatıcısı gibiydim" dedi ve ekledi:

Harry'ye, "Ne yapsak harika olurdu biliyor musun? Venedik'te prömiyere girdiğinde Chris Pine'ın üstüne tükür" dedim. "Anlaşıldı" dedi ama sonra da bunun işe yarayacağından emin olmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu Styles'la öpüşmesi hakkında da dalga geçti:

"Ya da belki beni öpersin" dedim ve ağzıma tükürmesini istedim. Ama bunu yapmadı, Harry'nin sınırları var.

Skandalların ardından filmin gişede başarı yakalamasına değinen Kroll, "Neyse, sonuçta işe yaradı" ifadelerini kullandı.

Dert Etme Sevgilim'in 5 Eylül'deki gösterimi başlamadan hemen önce çekilen bir video, Styles'ın Pine'ın üstüne tükürdüğü şeklinde yorumlanmıştı.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Görüntülerin viral olmasının ardından iki taraftan da bu iddiaları yalanlayan açıklamalar yapılmıştı.

Oyuncuların gösterimin ardından tebrikleri kabul etmek için sahneye çıktığı sırada Styles'ın Kroll'u dudağından öpmesi de filmin gündeme geldiği bir diğer olaydı.

Dert Etme Sevgilim 23 Eylül'de gösterime girdi ve ilk haftasında dünya çapında 30 milyon dolar (yaklaşık 556 milyon TL) hasılat elde etti.

 

Independent Türkçe, ET

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU