Ana de Armas, "Blonde'daki çıplak sahneler viral olacak" dedi: "Bu çok iğrenç"

Blonde, Netflix yapımı ilk 17+ film olarak tarihe geçti

Ana de Armas yakında vizyona girecek filmi Blonde'daki çıplak sahnelerinin viral olacağını şimdiden tahmin ediyor ve açıkçası bunu "iğrenç" buluyor.

34 yaşındaki Kübalı-İspanyol aktör, Joyce Carol Oates'un aynı adlı romanından uyarlanan yeni Netflix filminde ünlü Hollywood ikonu Marilyn Monroe'yu canlandırıyor.

Blonde, 28 Eylül'e kadar izlenemeyecek olsa da ABD'de cinsel içerikler için kullanılan NC-17 (17 yaş ve altına uygun değildir -ed.n) sınıfına girmesiyle şimdiden büyük ilgi çekti. Armas ise bu sınıflandırmaya kesinlikle karşı çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Armas daha önce, Monroe'nun hikayesini anlatmak için "Marilyn'in hayatındaki, onu olduğu kişi yapan tüm bu anları göstermenin önemini" kabul etmişti.

Şimdiyse yeni bir söyleşiyle Variety'ye konuşan de Armas, filmden çıplak kesitlerin internette bağlamı dışında dolaşıma sokulması fikrinin "üzücü" olduğunu söyledi.

De Armas "Neyin viral olacağını biliyorum" dedi. 

Bu gerçekten iğrenç. Bunu sadece düşünmek bile üzücü.

De Armas “Bunu kontrol edemem. İnsanların ne yaptığını ve bir şeyleri bağlamından nasıl çıkardığını gerçekten kontrol edemezsiniz” diye ekledi.

Bunun beni tereddütte bıraktığını sanmıyorum; sadece bu kesitlerin geleceğini düşünmek bende kötü bir his yarattı.

Filmin Venedik Film Festivali'ndeki dünya prömiyeri sırasında, Monroe'nun üçüncü eşi Arthur Miller'ı canlandıran Adam Brody, "olağanüstü" performansını övdüğü rol arkadaşı de Armas'ı gözyaşlarına boğmuştu.

Blonde, 28 Eylül'de Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU