Timothée Chalamet'nin yamyam aşıklar filmi, Venedik'te 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı

İnsan eti yiyenlerin aşk hikayesi galanın ardından coşkulu bir karşılık aldı

Timothée Chalamet'nin yeni filmi, Venedik Film Festivali'nde neredeyse 9 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Oyuncu, Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) filminin yönetmeni Luca Guadagnino'yla çektiği ikinci filmin galası için 2 Eylül Cuma günü İtalya'ya gitti.

Chalamet, Bones and All adlı filmde bir yamyamı canlandırıyor. Prömiyerinin ardından seyircilerden coşkulu bir karşılık alan film, bazı medya kuruluşlarına göre 8,5 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Böylece, bu hafta başlayan 2022 Venedik Film Festivali'nde şimdiye kadar en uzun süre ayakta alkışlanan film oldu. Daha önce de Cate Blanchett ve yönetmen Todd Field, yeni filmleri Tár'ın galasının ardından 6 dakika boyunca alkışlanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bones and All, Camille DeAngelis'in bir romanından uyarlandı. Chalamet ve Taylor Russell insan eti yiyen iki aşığı canlandırıyor ve 1980'lerin Amerikasında bir uzun yol gezisine çıkıyorlar.

Mark Rylance, André Holland ve Chloë Sevigny'nin de rol aldığı filmde Chalamet, Beni Adınla Çağır'da babasını canlandıran Michael Stuhlbarg'la yeniden bir araya geliyor.

ABD'de 23 Kasım'da vizyona girecek film için Birleşik Krallık'ta henüz tarih verilmedi. (Türkiye'deki gösterim tarihi 25 Kasım olarak açıklandı -ed.n)

Venedik'te prömiyer yapan diğer filmler arasında Birdman'in yönetmeni Alejandro González Iñárritu'nun son filmi Bardo da bulunuyor.

Olivia Wilde'ın tartışmalı Dert Etme Sevgilim (Don't Worry Darling) filminin başrollerinde de Florence Pugh ve Harry Styles var.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU