MTV Müzik Ödülleri'nde Johnny Depp sürprizi: Ünlü oyuncu maskot oldu, Amber Heard davasına imada bulundu

Oyuncunun törene çıkması karmaşık tepkilere sebep oldu

Johnny Depp, ödül törenindeki sahnesinden kısa bir kesiti Instagram takipçileriyle paylaştı (MTV)

Johnny Depp dün (28 Ağustos) düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri'nde sürpriz yaptı.

59 yaşındaki Depp, eski eşi Amber Heard'le arasındaki karalama davasından bu yana ilk kez büyük bir etkinlikte televizyon izleyicisinin karşısına çıktı.

Tören anında orada bulunmayan Depp, önceden kaydedilen bir videosunun MTV'nin maskotu olan Ay Adam kostümüne montajlanmasıyla seyircilere seslendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce Heard'le davası yüzünden pek çok rolü kaybettiğini ifade eden Depp, törendeki kısa sahnesi sırasında "İşe ihtiyacım vardı" diyerek maskotluk yapması hakkında şaka yaptı.

Ünlü oyuncu devamında da "Bilmenizi isterim ki doğum günleri, bar mitzva törenleri, düğünler, anmalar ve ihtiyacınız olan her şeyde müsaitim" dedi ve sahneyi müzisyenlere bıraktı.

Depp'in astronot kostümüyle geceye beklenmedik bir giriş yapması farklı tepkilere sebep oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları müzik ödüllerinde herhangi bir adaylığı olmayan oyuncu Depp'in ortaya çıkmasının alakasız olduğunu savunurken, bazıları da ünlü oyuncunun şakalarını komik buldu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)


Amber Heard davasını ima eden bir Twitter kullanıcısı "MTV, bu Johnny Depp b*ku yüzünden çok iğrenç" yazarken bir başkası da "Johnny Depp'e alan açan MTV'yi s**eyim" dedi.

Bir diğer kullanıcı da şunları yazdı:

Johnny Depp'in Ay Adam'ı çok ürpertici… Bunu ses getirsin ve Twitter'da viral olsun diye yaptıklarını biliyorum ama bu donuk ödül törenine ilgi uyandırmak için böyle yapmaları çok aptalca ve utanç verici.

Depp'in hayranlarıysa oyuncuyu görmekten mutlu olduklarını dile getirdi:

Johnny Depp çok komik. Depp'in tüm olumsuz nefreti, yalanları geride bıraktığını görmekten de çok mutluyum.

Depp bu yıl Müzik Ödülleri'nde aday gösterilmese de ünlü oyuncu daha önce En İyi Performans, En İyi Kötü Kahraman, Küresel Süperstar ve Nesil Ödülü'nün aralarında olduğu 5 MTV Ödülü kazanmıştı.

 

Independent Türkçe, Variety, DailyMail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU