House of the Dragon'ın genç yıldızlarından Alcock rolü kapmadan önce bulaşıkçılık yapıyormuş

Alcock, "Bir restoranda bulaşık yıkıyordum, annemin çatı katında yaşıyordum" dedi

Milly Alcock "House of the Dragon"da Prenses Rhaenyra rolünde (Ollie Upton/HBO)

House of the Dragon oyuncusu Milly Alcock, ilk bölümü nihayet pazartesi günü (22 Ağustos) yayımlanan gişe canavarı HBO dizisinin hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı.

22 yaşındaki Alcock, Game of Thrones'da yaşananlardan 200 yıl öncesini konu alan dizide Prenses Rhaenyra Targaryen karakterini canlandırıyor.

Avustralyalı oyuncu, yakın zamanda Stellar dergisine verdiği röportajda (JustJared internet sitesine göre) "Bunun başıma geleceğini hiç düşünmemiştim" dedi.

Bir restoranda bulaşık yıkıyordum, annemin çatı katında yaşıyordum. Bu benim gibi insanların başına gelmez, o yüzden inanılmaz hızlı oldu.

Alcock, menajeri ona fantastik türdeki dizide rol alacağını söylediğinde bir arkadaşının evinde akşam yemeği pişirdiğini söyledi.

Donup kaldım, derin bir nefes aldım ve arkadaşıma 'Şarabın var mı?' diye sordum. Sonra annemi aradım.

Röportajın başka bir bölümünde Alcock, oyunculuk alanında kariyer yapmak için Sidney'deki Newtown Sahne Sanatları Lisesi'ni 12. sınıftayken bırakma kararından bahsetti.

Ya tüm sınavlarıma Avustralya taşrasında girecektim ya da okulu bırakacaktım.

Bu yüzden okulu bıraktım çünkü bu hiç benlik bir şey değildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Alcock, Avustralya dizisi Upright'ta uyumsuz Meg rolünü oynamak için okuldan ayrıldı ve bu rolle 2018'de Avustralya Oyuncular Birliği'nin Yükselen Yıldız Ödülü'nü kazandı.

Game of Thrones, Kit Harington, Emilia Clarke ve Sophie Turner gibi genç oyuncularını yıldız yaptı. Alcock'a oyuncu kadrosunda genç Alicent Hightower'ı canlandıran 19 yaşındaki Britanyalı oyuncu Emily Carey eşlik ediyor.

Carey kısa süre önce verdiği bir röportajda, canlandırdığı karakter hakkında Comic-Con'da yaptığı yorumlar nedeniyle aldığı sert tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını sildiğini açıkladı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU