Yeni giyim koleksiyonunu çöp poşetlerinde satan Kanye West: Fikirlerim için özür dileyecek değilim

Ünlü rapçi, tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya çalıştığını söyledi

Kanye West yeni koleksiyon ürünlerinin kısa sürede tükendiğini söylerken gazeteci Eric Shaw, gittikleri mağazada her Yeezy ürününden bolca olduğunu belirtti (AP)

Kanye West, giyim markasının ürünlerinin mağazalarda askıda değil de çöp poşetlerinde sergilenmesini istemesi hakkında konuştu.

Geçen gün, Yeezy ürünlerinin West'in işbirliği yaptığı Gap mağazalarında büyük siyah poşetlerde tutulması gündeme gelmişti.

Bir Gap çalışanı, ünlü rapçinin ürünleri askıda gördüğünde "çok sinirlendiğini ve hemen indirilmesini istediğini" söylemişti.

Olayın ardından tüm Yeezy Gap ürünleri büyük siyah poşetlere dolduruldu. Müşterilerin istedikleri ürünü ve bedeni, kıyafet yığını içinden kendilerinin bulması gerekiyordu.
 


Ünlü rapçi, Fox News'tan gazeteci Eric Shaw'la birlikte New York'taki Times Meydanı'ndaki Gap mağazasını ziyaret ederek bu tercihi hakkında konuştu:

Ben yenilikçiyim, fikirlerim hakkında özür dileyecek değilim. Medyanın yapmak istediği tam olarak bu: Düşünmelerimizi istedikleri şekilde düşünmediğimiz her konu hakkında özür diletmek.

West, "Bu şaka değil, oyun değil, bir ünlünün markayla yaptığı basit bir işbirliği değil; bu benim hayatım" diye ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eric Shaw, ünlü rapçinin kendisine "giyim alışkanlıklarını değiştirmeyi ve alıcılara en iyi tasarımları ulaştırmayı hedeflediğini" söylediğini belirtti.

West, giyinmeyi kolaylaştırarak ülke genelinde kısıtlı imkanı olanlara yardım etmek istediğini ifade etti.

West'in Gap'le işbirliği yaptığı koleksiyondaki ürünler, siyah ve sade logolu ürünlerden oluşuyor.

Tişört, pantolon ve kapüşonlu sweatshirt'lerin fiyatları 140 ile 300 dolar arasında değişiyor.

 

Independent Türkçe, Insider, Fox News

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU