Polis, Ezra Miller'ın çiftliğinde yaşayan anne ve üç çocuğunu arıyor

Eyalet polisi, Miller'ın kaçamak cevaplar verdiğini söyledi

Ezra Miller, Flash dışında Saksı Olmanın Faydaları ve Kevin Hakkında Konuşmalıyız gibi filmlerdeki rolleriyle ünlenmişti (AFP)

Vermont polisi, Ezra Miller'ın çiftliğinde yaşayan 25 yaşındaki bir kadın ve üç çocuğunu aradıklarını söyledi.

Rolling Stone'un haberine göre Vermont Eyalet Polisi, çocukların güvenliğine ilişkin endişeler nedeniyle hafta sonu boyunca anneye defalarca acil bakım emri tebliğ etmeye çalıştı.

Rolling Stone'un ulaştığı bir mahkeme belgesine göre Vermont Eyalet Savcılığı, Flash oyuncusunun kaçamak cevaplar verdiğini ve memurlara kadının aylardır çiftlikte yaşamadığını söylediğini belirtti.

Bu durum, 29 yaşındaki oyuncunun karşılaştığı bir dizi yasal sorunun en yenisi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazartesi günü Miller'a, Vermont eyaletinin Stamford şehrindeki bir mülke hırsızlık suçundan dava açılmıştı.

Vermont Eyalet Polisi yaptığı açıklamada, 1 Mayıs'ta County Sokak'taki bir adresten birkaç şişe alkol çalındığına dair bir şikayet aldıklarını belirtti.

Ev sahipleri o sırada orada değildi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten ve görgü tanıklarıyla konuştuktan sonra eyalet polisi, 29 yaşındaki Flash oyuncusuna boş bir eve hırsızlık yapma suçundan dava açmak için geçerli sebepleri olduğunu söyledi.

Ezra Miller 2019'da New York'ta düzenlenen Time 100 Next galasında (AFP)
Ezra Miller 2019'da New York'ta düzenlenen Time 100 Next galasında (AFP)
Tokata Iron Eyes'ın ebeveynleri Ezra Miller tarafından istismar edildiğini iddia ediyor (Sara Jumping Eagle'ın izniyle)
Ebeveynleri, Tokata Iron Eyes'ın Ezra Miller tarafından istismar edildiğini iddia ediyor (Sara Jumping Eagle'ın izniyle)


Üç aydan fazla bir süre sonra Miller'ın yeri "en nihayetinde " pazar gecesi 11'den biraz sonra tespit edildi ve 26 Eylül'de Vermont Yüksek Mahkemesi Bennington Ceza Dairesinde hazır bulunması için kendisine bir celp verildi.

Rolling Stone'a göre, Miller'a hırsızlık davasının celbini veren memurlar, adı açıklanmayan anneye acil bakım emri tebliğ etmeye çalışıyorlardı.

Polis, hırsızlık mağdurunun Vermont Eyaleti'nin Stamford şehrinde yaklaşık 850 kişinin yaşadığı küçük bir kırsal yerleşim olan Bennington County'den Isaac Winokur olduğunu açıkladı.

Vermont Eyalet Polisi sözcüsü Independent'a yaptığı açıklamada, bu tür soruşturmaların "kanun gereği gizli" olduğunu ve Vermont Çocuk ve Aile Dairesi tarafından denetlendiğini söyledi.

Rolling Stone, Miller'ın kadın ve çocuklarıyla bu yılın başlarında Hawaii'deyken tanıştığını ve onları Vermont'ta kendisiyle kalmaya davet ettiğini bildirdi.

Miller son aylarda ateşli silahlar, uyuşturucu ve şiddet iddialarını içeren bir dizi rahatsız edici olayla ilişkilendirilmişti.

Geçen ay, 18 yaşındaki Kızılderili hakları aktivisti Tokata Iron Eyes'ın ebeveynleri Independent'a Miller'ın kızları üzerinde "tarikat benzeri" bir tahakküm kurmak için şiddet ve uyuşturucu kullandığını söyledi.

Sarah Jumping Eagle ve Chase Iron Eyes, oyuncunun Tokata'yla tüm temasını kesmeye zorlamak için koruma emri istiyor.

Tokata bu hafta Insider'a yaptığı açıklamada, oyuncu tarafından istismar veya taciz edildiğini reddederek iddiaları "iğrenç ve sorumsuz bir karalama kampanyası" olarak nitelendirdi.

Miller bu yılın başlarında Hawaii'de de iki kez tutuklanmıştı.

Martta, Hilo'daki bir karaoke barda uygunsuz davranış ve taciz suçlarından tutuklandı.

Bir sonraki ay, özel bir mülkte bir kadına sandalye fırlattığı ve kafasına vurduğu iddiasıyla oyuncuya ikinci derece saldırıdan dava açıldı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU