ABD'de bir kadını boynundan vuran adam aynı kurşunla hayatını kaybetti

26 yaşındaki Byron Redmon, açtığı ateş sonucu kimliği belirsiz kadını boynundan vurdu. Kurşun daha sonra kadının vücudundan çıkıp Redmon'un bacağına isabet etti

(AP)

Teksaslı bir adam, bir kadını vurduğu kurşunun sekmesi sonucu ölümcül şekilde yaralandı.

Dallas Polis Teşkilatı, pazar günü internet sitesinde yaptığı açıklamada 26 yaşındaki Byron Redmon'un cumartesi günü meydana gelen silahlı saldırı sırasında ateş açıp kimliği belirsiz bir kadını boynundan vurduğunu belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tuhaf şekilde, merminin kadının vücudundan çıktığını ve Redmon'un bacağına isabet ettiğini vurguladılar.

Polis, 30 Temmuz sabahı saat 11.40 sularında Medical District mahallesinde silah sesleri duyulduğu ihbarları üzerine geldi. Olay yerine vardıklarında, dairenin önünde bir kan izi fark ettiler ama içeride kimseyi bulamadılar.

Yakındaki bir hastane, yetkilileri Redmon ve kimliği belirsiz kadının tesisin dışındaki bir araçta olduğundan haberdar etti. Kurşun yaraları için tedavi edildiler ve Redmon kısa süre sonra öldü. Kimliği açıklanmayacak kadın, daha sonra taburcu edildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan Dallas polisi, pazartesi günü The Independent'a saldırının aile içi bir anlaşmazlıktan kaynaklandığını belirtti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU