Hugh Grant, Dungeons and Dragons'taki rolü neden kabul ettiğini açıkladı

Oyuncu, romantik komedilerle şöhreti yakalamıştı

Hugh Grant, oyunculuğa ilk başladığında bunu "geçici bir iş" olarak gördüğünü söylemişti (AP)

Ünlü oyuncu Hugh Grant, aksiyon filmi Dungeons and Dragons'taki alışılanın dışındaki rolü neden kabul ettiğini açıkladı.

1990'ların romantik komedilerinin vazgeçilmezi olan Grant, Dört Nikah Bir Cenaze (Four Weddings and a Funeral) ve Aşk Engel Tanımaz (Notting Hill) gibi yapımlardaki rolleriyle tanınıyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2014 yapımı Çapkın Profesör'den (The Rewrite) bu yana hiçbir romantik komedide rol almayan oyuncu son yıllarda aile filmi Paddington 2'deki kötü adam gibi farklı rollerle de seyircinin karşısında çıkmaya başlamıştı.

Popüler gişe filmlerinde oynamayan Grant, fantastik komedi aksiyon filmi Dungeons and Dragons'ın kadrosuna katılarak kariyerinde yeni bir atılım yaptı.

ET'ye konuşan oyuncu bu beklenmedik kararı nasıl verdiği sorusuna "Çünkü senaryo çok komikti" dedi. Grant şu ifadeleri kullandı:

Pek çok belirsizliğe rağmen senaryo beni cidden güldürdü. Mizah unsuru çok çekici geldi.

Grant, 2019'da verdiği bir röportajda "yaşlanıp çirkinleşince ilgi çekici rol teklifleri almaya başladığını" söylemişti.

Michelle Rodriguez ve Regé-Jean Page'in rol alacağı Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, 3 Mart 2023'te gösterime girecek.

 

Independent Türkçe, ScreenRant, ET, Metro

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU