Kraliyet yazarı: Meghan Markle ünlü olmak için Prens Harry ile evlendi

"Monarşiyi Hollywood sandı"

Kraliyet görevlerinden istifa eden Meghan Markle ve Prens Harry çifti artık ABD'de yaşıyor (AP)

İngiliz Kraliyet ailesi hakkında yazdığı son kitabı İntikam: Meghan, Harry ve Windsor Hanedanı Arasındaki Savaş'la (Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors) gündemde olan araştırmacı gazeteci ve yazar Tom Bower, katıldığı televizyon programında Meghan Markle'ın ünlü olmak için Prens Harry'yle evlendiğini öne sürdü.

Dün (21 Temmuz) Good Morning Britain'a konuk olan Bower, Markle'ın küçüklüğünden beri ünlü olmak istediğini ve Prens Harry sayesinde bunu başardığını söyledi.

Kitabı yazarken 80'e yakın kişiyle konuştuğunu söyleyen yazar, şu ifadeleri kullandı:

1 numara olamayacağını anlayamadı, monarşide sadece tek bir kişi 1 numaradır ve Meghan hiyerarşinin mantığını kavrayamadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bower, "Monarşiyi Hollywood gibi sandı, ünlülerden ibaret bir yer gibi düşündü. İşin aslı, monarşi çok çalışmak ve karşılığında az mükafatlandırılmaktır. Meghan bunu beğenmedi" dedi.

Programın devamında sunuculardan Ben Shephard ve Bower arasındaki gerilim tırmandı.

Bower'ın "Meghan ünlü olmak için Harry'yi kullandı" sözlerine karşı çıkan Shephard "Bu doğru değil" dedi ve şöyle devam etti:

Meghan önceden de çok ünlüydü ve Hollywood'da tanınıyordu. Suits tüm dünyada yayımlanan bir dizi, herkes onun kim olduğunu biliyordu.

Bower tartışmaya devam etmeyeceğini söyledi ve sözlerini şöyle sonlandırdı:

Daha küçükken babasına 'Ben ünlü olmak istiyorum. Kırmızı halıda yürüyeceğim' demiş. İşte şimdi Harry'yle evlenerek bunları başardı.

Tom Bower, araştırmacı gazetecilik çalışmaları ve biyografi kitaplarıyla tanınıyor. Yazar daha önce Robert Maxwell, Conrad Black, Richard Branson, Jeremy Corbyn ve Boris Johnson gibi iş insanı, medya patronu ve siyasetçilerin yaşam öykülerini onlardan izin almadan yazarak gündeme geldi. 

 

Independent Türkçe, Express, Dailymail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU