Eva Green: Johnny Depp'in yüz akıyla çıkacağından şüphem yok

Aktörün hayranları verdiği destek nedeniyle Green'e teşekkür etti

Johnny Depp'in hayranları paylaşımı nedeniyle Eva Green'e övgü yağdırdı (Fotoğraflar: Reuters)

Ünlü aktris Eva Green, Hollywood yıldızı Johnny Depp'e destek verdi. Depp'in eski eşi Amber Heard'e açtığı iftira davası devam ederken konuşan Green, Instagram'da paylaştığı gönderide Depp'in yasal sürecin sonunda kazanacağını söyledi.

Depp'le birlikte Karanlık Gölgeler'de (Dark Shadows) rol alan 41 yaşındaki Fransız aktris perşembe sosyal medya hesabında aktörle bir fotoğrafını paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

Johnny'nin yüz akıyla çıkacağından hiç şüphem yok.

Depp ve ailesinin hayatının her zamankinden daha iyi olacağını ifade eden Green'in paylaşımı 193 bin beğeni aldı. 

 

 

Paylaşımın ardından Depp'i destekleyen hayranlardan biri yorumlarda, "Hak ettiği adaleti bulacak ve bunu biliyoruz" dedi. Bir diğeriyse, "Johnny'ye desteğin için teşekkürler" diye yazdı. 

Depp ve Heard, Karanlık Gölgeler'in vizyona girdiği 2012'de çıkmaya başlamıştı. 

Öte yandan ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde görülen davanın perşembe günkü duruşmasında Depp'in eski sevgilisi Ellen Barkin'in 2019'da kaydedilen ifadesi dinlendi. İfadede Barkin birlikte oldukları dönemde aktörün sık sık sarhoş olduğunu ve bir keresinde kendisine şarap şişesi fırlattığını söylüyor. 

Aktörle 1994'te kısa süreli bir ilişki yaşayan Barkin, Depp'in şişeyi başkalarıyla kavga ettiği sırada fırlattığını belirtiyor ve "Bunu neden yaptığını bilmiyorum" diyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktris ifadesinde Depp'i "kontrolcü ve kıskanç" diye niteliyor. Barkin'in ifadesi Depp'in, kendisini "eşini döven biri" diye nitelediği gerekçesiyle The Sun'a açtığı davada da gündeme gelmişti. Aktör, 2020'de Londra'da görülen davada iddianın doğru olmadığı söylemiş ve "Öfke kontrolü problemim yok" demişti. Depp, Britanya merkezli yayın kuruluşuna açtığı davayı kaybetmişti. 

ABD'deki davadaysa 58 yaşındaki Depp, 36 yaşındaki eski eşi Heard'ün 2018'de The Washington Post'ta yazdığı makalede kendisine iftira attığını iddia ediyor. Makalede Heard istismara maruz kaldığını öne sürmüştü. 

Söz konusu yazıda Depp'in adı geçmese de aktörün avukatları makalenin yanlış bir şekilde Heard'ün evliyken şiddet gördüğünü ima ettiğini düşünüyor. Depp bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor. 

Bununla birlikte Amber Heard'ün fiziksel istismara uğradığı yönündeki iddialarının aksine Depp asıl kurbanın kendisi olduğunu öne sürüyor. Depp ilişkileri boyunca Heard'ün kendisine saldırdığını iddia ediyor.

 

Independent Türkçe, Page Six, People, Reuters

DAHA FAZLA HABER OKU