Twitter'a sürpriz talip: Snoop Dogg

Ünlü rapçi birbirinden ilginç vaatlerde bulundu

Snoop Dogg, şubattaki Super Bowl'un devre arası gösterisinde sahne almıştı (Reuters)

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alma teklifini askıya almasının ardından sosyal medya platformuna sürpriz bir "talip" çıktı.

Snoop Dogg, dün attığı tweet'te "Şimdi Twitter'ı satın almak zorunda kalabilirim" diyerek şaka yaptı.
 


Teknoloji milyarderi Musk, Twitter'daki spam ve sahte hesapların "bütün kullanıcı sayısının yüzde 5'inden az olduğuna ilişkin verinin" teyit edilmesini beklediğini ve bu süreçte satın alma anlaşmasının askıya alındığını dün duyurmuştu.

Musk yine de Twitter'ı satın almaya "hâlâ kararlı" olduğunu söylemişti. Şirketi hisseleri açıklamanın ardından değer kaybetmişti

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu açıklamanın ardından ünlü rapçi Snoop Dogg, "Twitter'ı satın alabileceğini" ifade etti.

ABD'li şarkıcı daha sonra yönetim kurulunu esrar temalı albüm ve filmleriyle bilinen Cheech & Chong adlı komedi ikilisinden Tommy Chong ve "CNBC'deki at kuyruklu adam" gibi kişilerle değiştireceğini söyledi.

İlk iş olarak uçaklarda bedava internet sağlayacağını belirten Snoop Dogg, botlar dahil herkese mavi onay rozeti vereceğini belirtti. Snoop Dogg sözlerinin devamında "Hayır o botları si**** edin" ifadesini kullandı.

Snoop Dogg, Metaverse'te kenevir çiftliği kuruyor

50 yaşındaki rapçi, Metaverse'te dijital kenevir çiftliği kurmak için MOBLAND'le ortaklık kurmuştu.

Terraform Labs'ın kurucu ortağı Do Kwon ve Twitch'in kurucu ortağı Justin Kan gibi tanınmış isimlerin ortaklığında geliştirilen MOBLAND, mafya temalı bir Metaverse platformu.

Kenevir çiftliğinin Snoop Dogg'un adını taşıyacak sınırlı bir NFT koleksiyonuna sahip olacağı tahmin ediliyor. Müzisyenin oğlu Cordell Broadus da platformda kendine ait bazı özel içerikler üretecek.

 

Independent Türkçe, New York Post, Billboard

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU