Elon Musk, Twitter'daki zaman akışına dair konuştu

Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey de Musk'a destek verdi

Forbes verilerine göre Elon Musk'ın serveti 224,5 milyar dolar (Reuters)

Twitter'ı satın almasıyla gündeme oturan Elon Musk, sosyal medya platformunun ana sayfasındaki zaman akışına dair konuştu.

Teknoloji milyarderi dün attığı tweet'te "Kronolojik tweet'ler, 'algoritmanın' önerdiğinden çok daha iyi görünüyor" ifadesini kullandı.
 


Tesla ve SpaceX CEO'su bir sonraki tweet'inde de kullanıcıların en son tweet'leri görebileceği kronolojik sıralamaya nasıl geçeceğini anlattı:

Ekranın sağ üst köşesindeki yıldızlara dokunun.


Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey de Musk'ın görüşüne destek verdi.
 


"Algoritma, kaydırma yapmadığınızda özleyeceğiniz şeyleri göstermekle iyi olsa da ters kronolojik sıralama canlı ve son dakika olaylar için en iyisi" diyen Dorsey, sözlerini şöyle sürdürdü:

Seçme şansına sahip olmak en önemlisi.

Musk da bu tweet'e cevaben "Evet" dedi.

Dorsey ayrıca platformdaki Liste ve Konu özelliklerini beğendiğini açıkladı:

Listeleri ve konuları hazırlamak ve bulmak şu anda biraz zor. Ancak yine de Twitter'ın kilidini en iyi bunların açtığına inanıyorum.

Dünyanın en zengini Musk, nisan başında 3 milyar dolar ödeyerek Twitter'daki yüzde 9,2'lik hissenin sahibi olmuştu.

Twitter'da aktif bir kullanıcı olan milyarder, platformdaki rolünü bir adım ileri götürerek şirketin tümünü satın almak için teklif sunmuştu.

Musk'ın hisse başına 54,20 dolar teklif ettiği satış anlaşması 25 Nisan'da onaylanmıştı. Böylelikle milyarder, popüler sosyal medya platformunu 44 milyar dolara satın almıştı.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU