Amber Heard'den yeni iddia: Ona vurmasaydım, kız kardeşimi de Kate Moss gibi merdivenden itebilirdi

Heard, "İlk kez ona vurdum, tam suratına. Ve kız kardeşimi merdivenlerden aşağı itmedi" diyor

Oyuncu Amber Heard (solda) ve oyuncu Johnny Depp, 5 Mayıs 2022 Perşembe günü Virginia eyaletinin Fairfax şehrindeki Fairfax County Adliye Sarayı'nın duruşma salonunda görülüyor (AP)

Amber Heard, Johnny Depp'le, kız kardeşi Whitney'nin de dahil olduğu bir kavgasını anlatırken "aniden" aklına "Kate Moss ve merdivenlerin" geldiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İki aktör arasındaki iftira davasında perşembe günü kürsüye çıkan Heard, Depp'le arasındaki birçok kavgadan birinin üzerinden geçti. Bu kavga Mart 2015'te edilmişti.

Heard, Depp'e bir kutu Red Bull fırlatarak onu sırtından vurduğunu söylerken, ona "s**tiğimin p**evengi" dediğini de sözlerine ekledi. Eski eşinin çileden çıkarak onu merdivenlerden yukarı kadar takip ettiğini anlattı.

Heard, Depp'in onu yakaladığını ve bu noktada da kız kardeşi Whitney'nin araya girdiğini söyledi.

Heard, "Whitney kendini ateş hattına attı" dedi.

Johnny'yi durdurmaya çalışıyordu. Sırtı merdivenlere dönüktü ve Johnny ona yumruk savuruyordu... Tereddüt edip beklemedim, aklıma aniden Kate Moss ve merdivenler geldi.

Heard, bu düşüncenin onu harekete geçirdiğini söyledi.

İlk kez, ona vurdum, tam suratına. Ve kız kardeşimi merdivenlerden aşağı itmedi. İlişkimizin o noktasına kadar Johnny'ye bir kere bile vurmamıştım.

Heard, "Johnny şaşkına döndü, sonra bana güldü ve sonra tekrar üzerime atıldı" diye ekledi. Heard'e göre bu anda güvenlik görevlileri araya girdi.

2020 yazında Heard, Depp'in 1990'larda Kate Moss'la birlikteyken mankeni merdivenlerden ittiğini öne sürmüştü.

Depp ve The Sun gazetesi arasında 2020'de Birleşik Krallık'ta görülen iftira davası sırasında ise Heard şöyle söylemişti:

Depp, Kate Moss'u merdivenlerden itti, bunu iki kişiden duydum ve hiç aklımdan çıkarmadım.

O zaman verdiği ifadesinde Heard, "Kız kardeşimi savunmak için tepki gösterdim. Yıllardır Johnny'nin kum torbasıydım ama yıllardır ona bir kez vurmamıştım. Bunca yıldan sonra ilk kez ona karşılık verdim" diye eklemişti.

Depp ve Heard arasındaki iftira davası, Depp'in Mart 2019'da eski eşine dava açmasının ardından 11 Nisan'da Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde başladı. Depp, eski eşinin Aralık 2018'de The Washington Post'ta yayımlanan "Cinsel şiddete karşı sesimi yükselttim ve kültürümüzün gazabına uğradım. Bu değişmek zorunda" başlıklı görüş yazısında kişilik haklarına saldırdığını öne sürüyor.
 


Heard, 2018'deki görüş yazısında "Birçok kadın gibi ben de üniversite çağına kadar taciz edildim ve cinsel saldırıya uğradım. Ama sessiz kaldım, şikayette bulunmanın adalet getirmesini beklemiyordum. Kendimi mağdur görmemiştim" demişti.

Heard, "Sonra iki yıl önce, aile içi şiddeti temsil eden bir kamuoyu figürü oldum ve kültürümüzün sesini yükselten kadınlara yönelik gazabının tüm gücünü hissettim" diye eklemişti.

Depp'in adı yazıda geçmemekle birlikte, aktörün hukuk ekibi yazının "Depp'in aile içi şiddet uygulayan biri olduğuna dair bariz ima" içerdiğini öne sürüyor ve bunun "kategorik ve açık biçimde yanlış olduğunu" söylüyor. Depp, "en az 50 milyon dolar" tazminat talep ediyor.

Heard ise verdiği rahatsızlığı sonlandırmak ve suçlamalarından muaf tutulmak istediği Depp'e 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU