The Walking Dead yıldızı Reedus, "Carol"ın ayrılışına destek verdi

The Walking Dead hayranları, McBride'ın ayrılmasından sorumlu olduğu iddiasıyla ünlü oyuncuya tepki göstermişti

The Walking Dead, Robert Kirkman'ın aynı isimli çizgi romanlarından uyarlandı (AMC)

Norman Reedus, The Walking Dead'in (TWD) Carol Peletier ve Daryl Dixon'a odaklanan spin - off dizisinden Melissa McBride'ın ayrılışına dair konuştu.

TWD hayranlarının ayrılıştan sorumlu tuttuğu ünlü oyuncu, iki gün önce yaptığı açıklamada kararı savundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Reedus ve McBride'ın ana dizi sona erdiğinde Carol ve Daryl Dixon dizisinde rol alması planlanıyordu.

Ancak 27 Nisan'da, Carol'a hayat veren McBride'ın, bu yapımın bir parçası olmayacağı açıklandı.

Bununla birlikte McBride'ın geri adım attığı bildirilirken hiçbir neden verilmedi. Hayranlar, McBride'ın ayrılmasından sorumlu olabileceğini öne sürdükleri Reedus'ı eleştirmeye başladı.

ABD'li ünlü komedyen Jimmy Fallon'ın programı "The Tonight Show"a katılan Reedus, TWD'nin 12 yıl sürmesine işaret eti. Bu süreyi "Son derece yorucu bir program" diye niteleyen Reedus, "McBrdige biraz izin almak istedi" dedi. Ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu karakterlerin bir noktada tekrar bulaşacağını ve hatta ileride başka karakterlerle de karşılaşabileceklerini hayal ediyorum.

Reedus, ayrılışın ardından TWD'nin yayımlandığı kanal AMC'nin kendisine "Hey bir göreve gitmek ister misin?" diye sorduğunu ve kendisinin de diziyi yapmak istediğini söyledi.

Öte yandan izleyicilerin Reedus'ı suçlamasının ardından Jeffrey Dean Morgan tepki göstermişti. Dizide Negan'ı canlandıran Morgan, 29 Nisan'da attığı tweet'te "Bazılarınız ÇOK ileri gitti" diye yazmıştı:

TOKSİK. HİÇBİR İLGİSİ olmayan bir saçmalık için Norm'a saldırmak mı? Melissa yalnızca kendisine dair bir karar verdi. Biraz ara vermek istiyor/ara vermeye ihtiyaç duyuyor. Buna saygı duyun! Kimseyi ilgilendirmeyen faktörler söz konusu. Hepinize herkesten fazlasını veren Norm. Sadece B*KTAN.

11. sezonu yayımlanan The Walking Dead bu yıl ekranlara veda edecek.

Daryl spin - off'unun seneye izleyicilerle buluşması beklenirken, Morgan da  Maggie karakterini canlandıran Lauren Cohan'le birlikte New York'ta çekilen kendi spin - off dizisinde rol alacak.

Bu arada Andrew Lincoln, Rick Grimes olarak kendi film üçlemesinde geri dönmeye hazırlanıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Variety

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU