Al Pacino, Mick Jagger'ın eski sevgilisi 28 yaşındaki Noor Alfallah'la görüntülendi

Noor Alfallah daha önce Clint Eastwood'la da yan yana gelmişti

Sinema ve müzik sektöründeki başka deneyimli isimlerle de birlikte olan Noor Alfallah daha önce, "Yaşın kendisi için önemli olmadığını" söylemişti (Fotoğraflar: AFP - Instagram/@nooralfallah)

81 yaşındaki efsanevi aktör Al Pacino cumartesi ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Felix Trattoria radlı estoranda 78 yaşındaki müzik efsanesi Mick Jagger'ın eski sevgili 28 yaşındaki Noor Alfallah'la yemek yedi.

Page Six'in haberine göre İtalyan restoranında yemek yedikten sonra ikili aynı arabaya binerek mekandan uzaklaştı. Her iki isim de siyah kıyafetleriyle dikkat çekti. 

Pacino ve Alfallah restorandan birlikte ayrılsa da ikiliye başka kişiler de eşlik etti. Yemekte Jason Momoa, Julian Schnabel de vardı. Restorana gelenlerin bir kısmı öncesinde Schnabel'in Pace Gallery'deki "For Esme - with Love and Squalor" sergisini gezmişti. 

 

 

42 yaşındaki Aquaman yıldızı Momoa, grubun birlikte yemek yediği fotoğrafı Instagram hesabında "Harika bir gece. Efsanelerle akşam yemeğinin tadını çıkardığım için çok müteşekkirim" ifadeleriyle paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pacino, iki yıl boyunca birlikte olduğu eski sevgilisi Meital Dohan'dan 2020'nin başlarında ayrılmasından bu yana ilk kez romantik bir ilişkiyle anılıyor. 

Dohan, İsrailli yayın kuruluşu La'Isha'ya Şubat 2020'ye verdiği röportajda aralarındaki 39 yıllık yaş farkına değinerek, "Dürüst olmak gerekirse zaten yaşlı bir adam. Yani tüm sevgime rağmen ilişki sürmedi" demişti. 

Televizyon yapımcısı Alfallah'ın da 23 yaşındayken Mick Jagger'la birlikte olduğu iddia edilmişti. 

İkilinin birlikte olduğuna dair söylentiler çıktığında Jagger'ın uzun süredir ilişki yaşadığı Melanie Hamrick hamileydi. Daily Mail, Kasım 2017'de ikiliye yakın bir kaynağın, "Neredeyse iki yıldır yakınlar ve Mick'in yakın çevresindeki herkes onu tanıyor" dediğini öne sürmüştü. 

2019'da Alfallah, Hollywood'un bir diğer efsane ismi Clint Eastwood'la yemek yerken görüntülenmişti. Alfallah, 91 yaşındaki Eastwood'la ilişki yaşadığını reddetmişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU