Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda hata fark eden Marvel hayranları bunun filmi "mahvettiğini" söylüyor

2018'in gişe canavarından bir video sosyal medyada viral oldu

Marvel hayranları, 2018'de gişe rekorları kıran Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) filminde çok kötü bir devamlılık hatası fark ettikten sonra yaşadıkları şoku paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel'ın birkaç farklı film serisi arasında köprü kuran filmin yaklaşık 60. dakikasından sonra Tom Holland'ın canlandırdığı Peter Parker'ın Tony Stark'la (Robert Downey Jr.) konuştuğu bir sahne var.

Peter, "Mahalle olmazsa, mahallenin arkadaş canlısı Örümcek-Adam'ı da olmaz" diyor.

Film daha sonra Tony'nin tepkisini gösteren sahneye geçtikten sonra Peter'a dönüyor ve Peter, "Tamam, pek mantıklı olmadı ama ne demek istediğimi anladın" diyor.

Fakat kısa süre önce bir kişinin Twitter'da dikkat çektiği üzere Holland'ın saç stili bir sahneden diğerine çok bariz şekilde değişiyor. Bu da izleyicileri ikinci sahnenin daha geç bir tarihteki yeniden çekimler sırasında eklendiği tahminini yürütmeye sevk etti.

Viral olan bir tweette, "Şu an Sonsuzluk Savaşı'nı yeniden izliyorum ve Peter'ın aniden değişen saç stilini asla görmezden gelemeyeceğim" ifadeleri yer alıyor.
 


Başka biriyse, "Neden Marvel gerçekten böylesine basit temel şeylerde bu kadar az çaba gösteriyor? Çok komik" diye yazdı.
 


Gerçekten, yeni çekimlerin aydınlatma/pozisyon/saç stili/göz çizgisinin yeniden çekilmeyen sahnelerle eşleştiğinden emin olmak için görüntü kopyalarına bakmak ÇOK mu zordu?

Başka bir hayran da "Sağ olun, nefret ettim" diyerek alay etti.

Bir diğer kişi, "Benim için filmi kesinlikle mahvettiniz" diye yazdı.

Film halihazırda Disney Plus'ta izlenebiliyor.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU