Britanya'nın en çok kazanan erkek modeli: Gençken çirkindim

David Gandy gençken kadınlarla rahat ilişki kuramadığını söyledi

David Gandy'nin net serveti 16 milyon dolar (Reuters)

Britanya'nın en çok kazanan ve en yakışıklı erkek modellerinden biri kabul edilen David Gandy gençken kendisini çekici bulmadığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Life's a Beach adlı podcast programının sunucusu Alan Carr, konuk ettiği Gandy'nin gençken kızlar arasında popüler olduğunu düşündüğünü söyledi. 42 yaşındaki model bu varsayımın doğru olmadığını belirterek, "En iyi yıllarım değildi. Sanırım farklı bir izlenimin var" diye yanıt verdi. 

O dönemlerde "en iyi dövüş formunda olmadığını" belirten modelin ifadeleri Carr'ı şaşırttı ve sunucu, "Çirkin miydin ki?" diye sordu. 

Gandy bu soruya, "Doğru sayılır" diye yanıt verdi. 

Ünlü model yakın zamanda ayrıca yaşlanmaktan hoşlanmadığını söylemişti. Daily Mail'e verdiği röportajda Gandy şu ifadeleri kullanmıştı:

Şu anki görünüşümden özellikle mutlu değilim. Beni korkutan iki şey görünüşe göre kulaklarımın ve burnumun büyümeye devam etmesi.

Model şöhreti ilk kez 2007'de Dolce & Gabbana'nın reklamı için verdiği pozla yakalamıştı. Yalnızca beyaz iç çamaşırıyla yer aldığı reklam New York'taki Times Meydanı'nda 15 metrelik panoda gösterilmişti. 

 

dg.jpg
Gandy'nin reklam pozu çok beğenilmişti (Dolce & Gabbana)

 

Model o dönem herkesin Times Meydanı'nda sergilenen pozunun fotoğrafını çektiğini ancak reklamı bizzat göremediğini de belirtti. 

Gandy o zamandan bu yana Scarlett Johansson, Naomi Campbell ve Gisele Bündchen gibi isimlerle moda kampanyalarında yer alan "İlk Erkek Süper Model" diye niteleniyor. 

Ünlü model GQ gibi moda dergilerinin kapakları için defalarca poz vermiş ve Marks & Spencer'ın yüzü olmuştu. 

 

ıtv.jpg
Model, 2001'de ITV'de yayımlanan magazin programı This Morning'e katılmıştı (ITV)

 

Yaşı ilerledikçe kadınlarla daha rahat ilişki kuran modelin, avukat sevgilisi Stephanie Mendoros'la birlikte üç yaşında Mathilda ve 4 aylık Tabitha adında iki kızı var. 

 

Independent Türkçe, Metro, Daily Mail, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU