Netflix yapımı yeni Addams Ailesi'nde Christina Ricci tercihi hayranları ikiye böldü

Hayranlardan biri tweetinde, "Wednesday'i canlandırmadığını öğrenince anında hayal kırıklığına uğradım" dedi

(Paramount Pictures & Reuters)

Addams Ailesi'nin (Addams Family) yıldızı Christina Ricci'nin, Netflix'in yakında gösterime girecek Wednesday adlı spinoff dizisinin kadrosuna da dahil olacağını açıklaması hayranlardan karışık tepkiler aldı.

Dijital yayın platformu, 21 Mart Pazartesi günü yapılan açıklamayla Tim Burton'ın Wednesday'inde Ricci'nin de "heyecan verici yeni bir karakter" olarak rol alacağını teyit etti.

Netlix şu tweeti attı:

Evet, doğru. Muhteşem Christina Ricci yeni Wednesday Addams dizisinin kadrosuna heyecan verici yeni bir karakter olarak katılıyor *çat çat*.

Ricci, Barry Sonnenfeld'in 1991 yapımı Addams Ailesi filminde 13 yaşındaki Wednesday Addams rolünü üstlenmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bazı hayranlar bu haberi memnuniyetle karşılarken, diğerleriyse Ricci'nin dizide ne Wednesday Addams'ın yaşlı halini ne de annesi Morticia Addams'ı canlandırmayacağını öğrenince hayal kırıklığına uğradı.

Netflix'in oyuncu kadrosuna dair güncellemesinin altına yorum yapan bir Twitter kullanıcısı, "Morticia olmasını tercih ederdim" dedi.

Netflix geçen sene 18 yaşındaki Jenna Ortega'nın (Jane the Virgin ve You'da rol aldı) Wednesday rolünü oynayacağını, Catherina Zeta-Jones ve Luis Guzman'ın ise Wednesday'in ebeveynleri Morticia ve Gomez Addams'ı canlandıracağını duyurmuştu.
 


Bir diğer sosyal medya kullanıcısıysa şu tweeti attı:

Ricci eğer Wednesday değilse o zaman bize sadece nostalji üzümleri (South Park'ta yiyenlere nostalji hissi veren, herkesin iyi hatırladığı anılardan bahseden üzümler -ed.n.) tattırmış oluyorsunuz. Üzgünüm, bu yeterli değil. Nostaljiye dayanarak oyuncu seçmek ucuz ve yavan.

Diğer Twitter kullanıcılarıysa Yellowjackets'ın oyuncusunun kara komedi serisine dönüşüne dair daha iyimserdi.

Bir Twitter kullanıcısı, "Ergenlik çağındaki gotik halim şu an patlıyor" derken, bir diğeri de şöyle yazdı:

Şahane bir haber! Teşekkürler.
 


Dizinin özetine göre Wednesday, yapıma adını veren karakterin "New England'ın en ücra yerine saklanan nevi şahsına münhasır yatılı okul Nevermore Akademisi'ndeyken bir öğrenci olarak başından geçen talihsiz maceraları" takip edecek.

Burton, Wednesday'le beraber ilk televizyon yönetmenliğini gerçekleştirecek olmasının yanı sıra dizinin yönetici yapımcılığını da üstleniyor. Wednesday, aynı zamanda dizi sorumluluğunu da üstlenen Al Gough ve Miles Milla tarafından yaratıldı ve yazıldı.

Dijital yayın platformu, henüz Wednesday'in yayım tarihini kesinleştirmedi.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU