NFL yıldızı Wilson: Vücuduma yılda 1 milyon dolar harcıyorum

NFL oyuncusu Wilson, 2020'deki bir podcast bölümünde de vücudunu formda tutmanın ne kadara mal olduğunun ayrıntılarını vermişti

(AFP)

Profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu Russell Wilson vücudunu formda tutmak için muazzam bir maliyete katlanıyor.

Salı günü Jimmy Kimmel Live'a katılan Seattle Seahawks oyun kurucusu, 45 yaşına kadar NFL'de oynamaya devam etme umuduyla vücuduna yılda 1 milyon dolar harcadığını söyledi.

33 yaşındaki sporcu programa eşi Ciara'yla katıldı. Çift, Wilson'ın antrenmanını ve beslenme düzenini ele aldı. Wilson, "Yani, bu bir süreç. Bu bir yaşam tarzı" dedi.

Benim oynamaya çalıştığım kadar uzun süre oynamaya çalışıyorsanız böyle oluyor diye düşünüyorum, 45 yaşıma kadar oynamaya çalışıyorum.

NFL yıldızı 1 milyon dolarlık bedeli ilk kez 2020'de The Bill Simmons Podcast'inde ayrıntılarıyla anlatmıştı. Wilson'ın harcadığı paranın büyük kısmı kişisel bir antrenör, bir fizik tedavi uzmanı, bir masaj terapisti ve iki şeften oluşan tam zamanlı "performans ekibine" gidiyor.

Oyun kurucu, Kimmel'a "Bence yapmanız gereken her şey zihniyet ve odak seviyesi etrafında çevrelenmeli" dedi.

Bu şimdiye kadar benim için inanılmaz bir yolculuk oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Wilson'ın Grammy ödüllü eşi de oyun kurucunun NFL rejimini destekliyor. Ciara, Wilson'ın yatırımını sinir bozucu bulup bulmadığı sorulduğunda, "Hayır, bu konuda onun yanındayım" dedi.

NFL yıldızı ayrıca halihazırda süt ürünleri, gluten veya kırmızı et yiyemediği 10 günlük bir beslenme programında olduğunu da belirtti. Öte yandan Ciara "Wilson'ın karşısında Philly peynirli biftekleri" yiyerek onu kıskandırıyormuş.

Çift birlikte yazdıkları "Why Not You?" (Neden Sen Olmayasın?) adlı ilk çocuk kitaplarını yakın zamanda yayımlamıştı. Kitap, Wilson'ın 2014'te yoksullukla eğitim yoluyla mücadeleye adanmış kâr amacı gütmeyen Why Not You Vakfı'nı kurmasından sonra kaleme alındı.

2016'dan beri evli olan çiftin Win Harrison adında bir yaşında oğulları ve Sienna Princess adında 4 yaşında bir kızları var. Ciara'nın ayrıca eski nişanlısı Future'la beraber Future Zahir adlı 7 yaşında bir oğlu da var.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU