Robert Pattinson: Alacakaranlık serisinden az kalsın kovuluyordum

Ünlü aktör oyunculuk tarzı nedeniyle tepki çekmiş

Robert Pattinson'ın canlandırdığı Edward Cullen, alternatif bir vampir tasviri olarak beyazperdeye gelmişti (Summit Entertainment)

Britanyalı ünlü aktör Robert Pattinson yeni röportajında Alacakaranlık'ın (Twilight) çekimleri sırasında kovulmaktan son anda nasıl kurtulduğunu ve buna neyin yol açtığını açıkladı. 

GQ'ya verdiği röportajda kariyerinde canlandırdığı ikonik karakterlerden bahseden 35 yaşındaki aktör 2008 yapımı filmin prodüksiyon aşamasında kendisiyle Summit Entertainment arasında gerginlik yaşandığını söyledi. Pattinson ve stüdyo, Edward karakterinin nasıl canlandırılacağına dair farklı görüşlere sahipmiş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stüdyonun uyarısının ardından Pattinson, Edward Cullen'ı oynama tarzını değiştirmiş. 

"21 yaşındaydım ve karakterimi olabildiğince gösterişli canlandırmak istiyordum" diyen Pattinson, stüdyonun Edward'ın fazla duygusal olmasından endişe duyduğunu ifade etti. Ancak Summit Entertainment'ın aksine Pattinson karakterini olması gerektiği gibi canlandırdığını düşünmüş. 

Ünlü aktör sonrasında yaşananları şu ifadelerle aktardı:

Edward'ın Bella'yı ailesiyle tanıştırdığı sahnenin çekimleri sırasında gerçekleşmişti çünkü o gün menajerim bir sürpriz bir ziyaretle yanımıza gelmişti. 'Ah, selam' demiştim. Her şeyin yolunda olduğunu düşünüyordum. Ve sonra yemek sırasında, 'Pekala şu ana kadar yaptığın her ne varsa yemekten sonra zıddını yap yoksa günün sonunda kovulacaksın' dediler. Ben de, 'Tamam' dedim.

Pattinson aynı röportajda Harry Potter ve Ateş Kadehi'nde (Harry Potter and the Goblet of Fire) kazandığı paranın birkaç yıl boyunca iyi şekilde yaşamasına yettiğini söyledi. 

Robert Pattinson yeni filmi The Batman'le 4 Mart 2022'de hayranlarının karşısına çıkacak. Pattinson'a Paul Dano, Colin Farrel, Zoe Kravitz gibi isimler eşlik edecek. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, Insider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU