Brie Larson, Captain Marvel antrenmanının videosunda barfiks becerilerini sergiledi

Larson, 2023'te vizyona girecek gelecek filmi The Marvels'da süper kahraman rolünü üstlenecek

İzleyicilerden hem iyi hem de kötü yorumlar alan Captain Marvel, 2019'da dünya genelinde 1 milyar dolar hasılat yapmıştı (Marvel- Twitter/@brielarson)

Marvel yıldızı Brie Larson antrenman videosunda barfiks becerilerini sergiledi.

Oscar ödüllü oyuncu, Marvel Sinematik Evreni'nde Hava Kuvvetleri'nde savaş uçağı pilotu Carol Danvers'ı, nam-ı diğer Kaptan Marvel'ı canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karakteri 2019 yapımı Captain Marvel'da canlandıran Larson aynı yılın sonraki aylarında Avengers: Endgame'de rolünü tekrarlamıştı. Larson en son bu yaz Shang-Chi ve On Halka Efsanesi'nin (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) jeneriğinde Danvers olarak görülmüştü.

Larson'ın süper kahramanını göreceğimiz bir sonraki yapım 17 Şubat 2023'te vizyona girmesi planlanan The Marvels adlı Captain Marvel devam filmi olacak.

İki gün önce (29 Aralık) 32 yaşındaki oyuncu rol için yaptığı zorlu fiziksel antrenmanın videosunu paylaştı.

Aktör videonun yanına "@rise_movement antrenmana ara vermez" diye yazdı.

Videoda Larson spor salonunda bir bara yaklaşıp beş barfiks çekerken görülüyor.

Screenrant'in haberine göre, The Marvels'ın çekimlerinin kasımda bittiği bildirilse de stüdyonun filmlerinin çoğu temel çekimleri bitirdikten sonra kapsamlı yeniden çekimlerden geçiyor. Bu, Larson'ın rolü için fiziksel açıdan hazır kalmasını gerektiriyor.

 

 

The Marvels'ta Danvers'a, (Iman Vellani'nin canlandırdığı) Ms. Marvel, nam-ı diğer Kamala Khan dahil başka süper kahramanlar eşlik edecek. Teyonah Parris'in Monica Rambeau'su da WandaVision'da süper güçler kazanmasının ardından filmde yer alacak.

Larson kısa süre önce Britanyalı oyuncu Zawe Ashton'ın devam filmindeki rolü hakkında ipucu veren bir fotoğrafı Twitter'da paylaştı.

Oyuncu, "Kötü Kahraman Severler Kulübü" baskılı bir kazak giyerek Ashton'ın yanında durduğu bir dizi fotoğraf paylaştı. Söz konusu gönderi Ashton'ın kötü bir karakteri oynayacağına dair spekülasyonları ateşledi.

Larson gönderinin yanına göz kırpan yüz emojisi eşliğinde "Marvel hayranları, teorilerinize başlayın" diye yazdı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU