Jennifer Lawrence: Çıplak fotoğraf travmasını asla atlatamayacağım

Aktris, 2014'te yaşanan iCloud hack'inin kurbanı olmuştu

Jennifer Lawrence yeni röportajında oyunculuk kariyerinden sinema endüstrisindeki istismarlara kadar pek çok konuda düşüncelerini paylaştı (Reuters)

ABD'li ünlü aktris Jennifer Lawrence çıplak fotoğraflarının internette yayımlanmasıyla yaşadığı travmanın "sonsuza dek süreceğini" söyledi. 

İlki filmi 2012'de vizyona giren Açlık Oyunları (Hunger Games) serisiyle ününü katlayan Lawrence, 2014'te yaşanan iCloud hack'inin kurbanı olmuştu. 

Vanity Fair'e konuşan Lawrence şu ifadeleri kullandı:

Benim rızam olmadan herkes günün her saatinde çıplak vücuduma bakabilir. Fransa'dan biri onları yayımlamıştı. Travmam sonsuza dek sürecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu hacker saldırısında hedef alınan kişiler arasında aktris Kirsten Dunst, model Kate Upton gibi isimler de yer alıyordu. O dönem birçok kişinin özel fotoğrafları internete sızdırılmıştı. 

Eşi Cooke Maroney'den ilk çocuğuna hamile olan Lawrence aile hayatını gizli tutmak istediğini söyledi. 

31 yaşındaki oyuncu, "Vücudumdaki her içgüdü hayatlarının geri kalanında elimden geldiğince onların mahremiyetini korumak istiyor" dedi. 

Lawrence röportajda 2017'de yaşadığı uçak kazasından da bahsetti. Louisville'den New York'a giden uçakta iki kez motor arızası yaşandığı söyleyen oyuncu şunları ekledi:

Hepimiz ölecektik. Aileme, 'Harika bir hayat yaşadım, üzgünüm' dediğim kısa mesajlar göndermeye başlamıştım.

Uzun bir aranın ardından Lawrence, Leonardo DiCaprio'yla birlikte Don't Look Up'ta ekranlara gelecek. Dünyanın sonu yaklaşırken uyarıda bulunmaya çalışan iki gökbilimciyi anlatan film, 24 Kasım'da Netflix'te yayımlanacak. 

 

Independent Türkçe, Vanity Fair, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU