Blake Lively kızlarının onu çalışırken görmesinin neden "çok önemli" olduğunu açıkladı

Küçük Bir Rica'nın (A Simple Favor) yıldızının Ryan Reynolds'la James, Inez ve Betty adlarını taşıyan üç kızı var

Blake Lively, eşinin başrolünde yer aldığı The Captive'in gösterimi için 67. Cannes Film Festivali'nde yer almıştı (AFP)

Blake Lively üç kızının onu çalışırken görmesinin neden önemli olduğuna inandığını açıkladı.

Eşi Ryan Reynolds'la birlikte James (6), Inez (5) ve Betty (2) adlarında kızları olan 34 yaşındaki Gossip Girl yıldızı, People'a verdiği röportajda kızlarına annelik dışında bir kimliğe sahip olduğunu gösterebilmenin önemi hakkında samimiyetle konuştu.

Lively şunları söyledi:

İnsanın elinden ne kadar gelirse, bir anne olarak yanlarında bulunmak ve varlığımı hissettirmek istiyorum ama aynı zamanda en iyi anne olmanın en iyi yolunun onlara bir hayatınız olabileceğini, bir tutkunuz olabileceğini ve yalnızca anne olmak dışında da bir kimliğe sahip olabileceğinizi göstermek olduğunu düşünüyorum.

Oyuncu, anne olmanın "bütünüyle her şeyi kapsadığını" ve diğer yandan da çalışma fırsatı bulamayan birçok anne bulunduğunu kabul ederken, sonrasında kızlarının  kendi kimliğine sahip olmanın "çok önemli" olduğunu anlamasını gerekli gördüğünden bahsetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lively, "Ve onlara kendilerine yetebileceklerini ve her şeyin mümkün olduğunu öğretmek de (çok önemli)” diye ekledi.

Lively'ye göre kızlarına bu dersi öğretmek için annelerinin çalıştığını görmelerini sağlamak gerekiyor. Oyuncu, Reynolds'tan olan çocuklarını sık sık işe götürdüğünü açıkladı.

"Onları her yere götürüyorum. Bu çok uygunsuz ama bunu yapmama izin veren bir işte olduğum için çok şanslıyım" diye devam eden aktris şaka yollu şunları söyledi:

Demek istediğim, şu anda eteğimin altında saklanmıyor olmaları harika.

Lively'nin yorumları Reynolds'ın daha önce çiftin iş-yaşam dengesine sırayla çalışarak öncelik verdiğini açıklamasının ardından geldi. Deadpool yıldızı Mayıs 2018'deki AOL Build programında şunları söylemişti:

Benim için her şey öncelik sırasına koymayla ilgili. Yeterince şanslıyız 'Tamam, Blake, ben bu filmi Vancouver'da çekerken sen Tayland'da bir film çekeceksin' demekten kaçınabiliyoruz ve bu aşırı bir lüks. Bir nevi takas yapıyoruz.

Bununla birlikte Reynolds yakın zamanda ailesiyle daha fazla zaman geçirmek için oyunculuğa ara vermeyi planladığını açıklamıştı.

The Hollywood Reporter'a "Sadece ailem için biraz daha fazla alan ve onlarla geçirebileceğim bir zaman yaratmaya çalışıyorum. Bilirsiniz o zamanı gerçekten geri alamıyorsunuz" diye konuşan Reynolds şakayla karışık şunları eklemişti:

Benim için gerçekten bu, benden nefret eden gençlere dönüşmeden önce çocuklarımla kaliteli zaman geçirmekle ilgili.

Lively ve Reynolds, 2010'da Yeşil Fener (Green Lantern) setinde tanıştıktan sonra çıkmaya başlamış ve 2012'de evlenmişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU