OnlyFans hesabı var diye çocuklarının okulunda gönüllü olması yasaklandı

"Hiç kimse başka bir ebeveynin ne yaptığıyla ilgilenmemeli"

OnlyFans hesabı nedeniyle okulda gönüllü olmaktan menedilen anne, "Bu küçük düşürücü" dedi (Instagram/victoriasnooks)

Floridalı bir anne, aboneliğe dayanan yetişkin internet sitesi OnlyFans'te hesabı olduğu için gönüllülükten menedildikten sonra çocuklarının okuluna dava açma tehdidine bulundu.

Orange County'deki Sand Lake İlkokulu'na giden 5 ve 10 yaşlarında iki çocuğun annesi olan 30 yaşındaki Victoria Triece, artık gönüllü olamayacağı söylendikten sonra "yargılanmış ve tecrit edilmiş" hissettiğini söyledi.

Wesh'in haberine göre olay, bazı ebeveynlerin Triece'nin fotoğraflarını yetişkinlere özel bir sitede bulup okula şikayet etmesinin ardından gerçekleşti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Triece, abonelerin müstehcen fotoğraf ve videolara erişmek için içerik üreticilere ödeme yapmayı tercih ettiği bir sitede bulunarak yasadışı hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Perşembe günü avukatı NeJame Law'ın ofisinde gazetecilere verdiği demeçte Triece, "Herhangi birinin özel hayatında ne yaptığını yargılamak hiç kimsenin haddi değil" dedi.

Kimseyi incitmiyorsam ve kimsenin gününü etkilemiyorsam, o zaman tamamen yasal bir şeyi yapıyor olmak birinin kendi seçimidir.

Triece, "İçeriğimi görmek için para ödeyen bir ebeveyn bu durumdan etkilendi fakat daha sonra kalkıp bu fotoğraflarımı okula gönderdiler ve artık çocukların etrafında olmama izin vermemelerini sağladılar. Neredeyse 5 yıldır çocuklarlayım ve buna hayatımı adadım" ifadelerini kullandı.

Şimdi okul yönetimine 1 milyon dolarlık (yaklaşık 9,5 milyon TL) tazminat davası açmayı planlayan Triece, "ADDitions gönüllüsü" olarak okuldaki görevine iade edilmeyi de talep etti.

Triece'i temsil eden hukuk firması, tazminatın gerekçesinin, kadının çocuklarının hayatına dahil olma hakkının engellenmesi ve geçim kaynağını seçmesinin engellenmesi olduğunu bildirdi.

Firma, Triece'in "özel hayatında yaptığı bir şeyle bir başkasının ahlaki hassasiyetlerini rencide etmek dışında hiçbir sebep olmaksızın menedildiği için maruz kaldığı ve kalacağı alay" nedeniyle de tazminat davası açtığını ifade etti.

Okulsa davanın "muhtemel, beklemede ya da süren bir dava" olduğu gerekçesiyle yorum yapmayı reddetti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU