Scarlett Johansson'la Disney'in Black Widow gerginliği tatlıya bağlandı

Ünlü aktris, "Önümüzdeki yıllarda işbirliğimizi sürdürmeyi dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı

Forbes temmuzda Scarlett Johansson'ın Marvel Sinematik Evreni'nde en çok kazanan kadın oyuncu olduğunu bildirmişti (AP)

Hollywood yıldızı Scarlett Johansson ve Disney arasındaki Black Widow'un gösterim stratejisine yönelik hukuki mücadelenin sona erdiği duyuruldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Johansson, Marvel Sinematik Evreni'nin uzun süredir beklenen Black Widow filminin sinemalarla aynı anda Disney+'ta gösterilmesinin stüdyoyla yaptığı anlaşmaya aykırı olduğu gerekçesiyle dava açmıştı. 

Aktris, filmden kazanacağı ücretin bir kısmının gişe gelirlerine bağlı olması nedeniyle Disney'in kararının kendisinin gelirlerini azalttığını öne sürmüştü. Stüdyoysa Kovid-19 pandemisinin bütünüyle sona ermediği ve tüm izleyicilerin sinemaya gidemeyeceği düşüncesiyle böyle bir karar alındığını açıklamıştı. 

Bununla birlikte Entertainment Weekly'nin bildirdiğine göre hem stüdyonun hem de oyuncunun temsilcileri perşembe yaptıkları açıklamada yasal anlaşmazlığın çözüldüğünü kamuoyuyla paylaştı. 

Johansson'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Disney'le sorunların çözülmesinden ötürü mutluyum. Yıllar boyunca birlikte yaptığımız işten inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Ekiple olan yaratıcı ilişkimden büyük keyif aldım. Önümüzdeki yıllarda işbirliğimizi sürdürmeyi dört gözle bekliyorum.

Öte yandan Disney Stüdyoları Yöneticisi Alan Bergman şunları söyledi:

Black Widow konusunda Scarlett Johansson'la anlaşmaya varabildiğimiz için çok mutluyum. Marvel Sinematik Evreni'ne yaptığı katkıları takdir ediyoruz ve Tower of Terror da dahil bir dizi Disney projesinde birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Johansson bugüne kadar 9 filmde Black Widow'u, nam-ı diğer Natasha Romanoff'u canlandırmıştı

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, Filmloverss

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU