Michael Jordan'ın "çok fazla giydiği" boxer şort 500 dolardan açık artırmaya çıktı

Basketbol efsanesine ait başka parçalar da müzayedede yer alıyor

Michael Jordan'ın en değerli oyuncu seçildiği 1998 NBA Finalleri'nde Chicago Bulls, Utah Jazz'ı 4-2 mağlup etmişti (AP)

NBA efsanesi Michael Jordan'ın kullanılmış boxer şortu 500 dolardan (yaklaşık 4 bin 200 TL) açık artırmaya çıktı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre müzayedeye dair içeriden bilgi veren bir kaynak söz konusu iç çamaşırı Jordan'ın "düzenli olarak" giydiğini ve "fazla kullanılmışlık" emareleri gösterdiğini söyledi. 

Lelands Auction'ın sitesinde yer alan bilgilere göre müzayedenin tamamlanması için daha 25 gün var. Dolayısıyla açık artırmaya çıkarılan parçalar çok daha yüksek bir fiyata alıcı bulabilir. 

Üzerinde Jordan yazar boxer şort, Chicago Bulls'un efsane oyuncusunun bir dönem koruması olan John Michael Wozniak'ın elinde bulunan Jordan'a ait eşyaların satışının bir parçası. Yüzlerce eşyanın yer aldığı açık artırmada Jordan'ın giydiği tişörtler, kemerler, kravatlar da yer alıyor. 

 

lelands.jpeg
(Lelands)

 

Wozniak'ın sporcunun boxer şortunu nasıl aldığınınsa bilinmediği belirtildi. Wozniak geçen yıl kasımda Jordan'ın kendisine hediye ettiği parçaları da açık artırmaya çıkarmıştı. Müzayedeye çıkan parçalar arasında Jordan'ın 1993'te hediye ettiği Rolex saatinde olduğu belirtilmişti. 

Öte yandan Jordan'ın 1985'te İtalya'da bir hazırlık maçında giydiği ayakkabı geçen yıl ağustosta 615 bin dolara (yaklaşık 5 bin 200 TL) satılmıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Lelands Auctions

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU