Elliot Page yalnızlık ve utangaçlığı nasıl aştığını anlattı

"Soyutlandığım anları atlatabilir miydim bilmiyorum"

Elliot Page, Juno ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (X-Men: Days of Future Past) gibi filmlerde rol almıştı (AFP)

Elliot Page 1999 yapımı But I'm a Cheerleader da dahil olmak üzere filmlerin geçmişteki acı verici duyguları atlatmasını sağladığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör kısa süre önce Outfest Başarı Ödülü'nü aldı. Outfest, kendini LGBTİ+ hikayeleri ve hikaye anlatıcıları için görünme imkanı yaratmaya adamış, kâr amacı gütmeyen bir organizasyon.

Page ödül kabul konuşmasını filmlerin gücüne ve sanatta temsilin önemine adadı ve Good Morning America'ya göre şunları söyledi:

Özellikle çocukken ve gençken rastlayabildiğim çeşitli temsiller olmadan ki çok az şey vardı, başarabilir miydim bilmiyorum.

Ötesini ancak görebildiğiniz o çok aşırı, güçlü ve her şeyi kapsayan soyutlanma, yalnızlık, utanç ve kendinden nefret anlarını atlatabilir miydim bilmiyorum.

Aktör şunları ekledi:

Ve sonra, bilirsiniz, 15 yaşında, kanallara göz gezdirirken But I'm a Cheerleader'a rastlarsınız ve o filmdeki diyaloglar, o filmdeki sahneler hayatınızı değiştirir.

Hicivli bir romantik komedi olan But I'm a Cheerleader, dönüşüm terapisi kampına gönderilen bir gencin hikayesini anlatıyor. Baş karakterini Natasha Lyonne'un canlandırdığı film, LGBTİ+ topluluğunun favorisi olmuştu.

Page geçen yıl aralıkta transseksüel olduğunu açıklamıştı. Oyuncu halihazırda üçüncü sezonla devam edecek Netflix'in The Umbrella Academy dizisinde rol alıyor.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU