Jon Bon Jovi'nin oğlu ve Millie Bobby Brown'ın fotoğrafları ilişki söylentilerini körükledi

Stranger Things'in yıldızı ve Jon Bon Jovi'nin oğlu geçen ay New York sokaklarında el ele yürürken görüntülenmişti

Brown ve Bongiovi son dönemde birlikte verdikleri pozlarla hayranları hararetli tartışmalarını körükledi (Instagram/@jakebongiovi)

Stranger Things, Enola Holmes gibi Netflix yapımlarının yıldızı Millie Bobby Brown ve sevgilisi olduğu iddia edilen Jake Bongiovi birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkilinin geçen ay New York sokaklarında yürürken el ele görüntülenmesi ilişki yaşadıklarına yönelik söylentileri alevlendirmişti

People'ın haberine göre 17 yaşındaki genç oyuncu, rock müziğin efsanevi isimlerinden Jon Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi'yle güneş batmak üzereyken çekildiği fotoğrafı, "Mutlu hafta sonları" mesajıyla Instagram hikayesinde paylaştı.

Syracuse Üniversitesi'nde okuyan ve Amerikan futbolu oynamasıyla tanınan 19 yaşındaki Bonjiovi de aynı yerden çekildiği anlaşılan farklı bir fotoğraf paylaştı. 

 

1.jpg
(Millie Bobby Brown/Instagram)

 

2.jpg
(Jake Bongiovi/Instagram)

 

Bongiovi daha önce Brown'la bir arabanın içinde çekildiği fotoğrafıysa "bff" (best friends forever, sonsuza kadar en iyi arkadaşlar) ifadesiyle sosyal medya hesabına koymuştu.

 

 

İkili net bir biçimde birlikte olup olmadıklarına dair açıklama yapmasa da hayranlar Brown ve Bongiovi'nin çift olduğundan emin görünüyor.

 

 

Yakın zamanda Godzilla vs. Kong filmiyle hayranlarının karşısına çıkan Brown'ın sevilen dizi Stranger Things'in 4. sezonundaki performansıysa büyük bir merakla bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, People, South China Morning Post

DAHA FAZLA HABER OKU