Chris Hemsworth'ün samba performansı neredeyse Thor rolüne mal oluyormuş

Ünlü oyuncunun Avustralya'daki dans yarışmasında sergilediği performans epey pahalıya patlayabilirmiş

Chris Hemsworth, Dancing With the Stars programının 5. sezonunda profesyonel dansçı Abbey Ross'la eş olmuştu (Screen Rant)

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Thor karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Chris Hemsworth az kalsın süper kahramanı canlandıramayacakmış. Avustralya'da yayımlanan Dancing With the Stars programındaki performansı görünüşe göre Hemsworth'e epey pahalıya mal olabilirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pop Culture'a verdiği röportajda koreograf ve profesyonel dansçı Derek Hough, Hemsworth'ün Marvel kadrosuna henüz alındığı sırada stüdyonun yöneticilerinin oyuncunun samba performansını yeni izlediğini söyledi. 

O dönemde Hemsworth, Hollywood'da çok tanınmasa da Avustralya'da epey isim yapmıştı. 

Hough oyuncuya dair şu ifadeleri kullandı:

Chris Hemsworth, Avustralya'da Dancing With the Stars'daydı ve samba dansı yapıyordu. Thor rolü için gerçekten de onu seçmişlerdi ya da seçeceklerdi. Sanırım onları arayıp, 'Samba dansını gördünüz mü? Bu bizim Thor'umuz olamaz' diyenler oldu.

Hemsworth'ün kendisi de 2017'de BBC Radio 1'a verdiği röportajda buna değinmişti. Oyuncu, Marvel'ın başkanı ve yapımcısı Kevin Feige'in kendisine söylediklerini şu ifadelerle aktarmıştı:

Hepimiz seçmeni izledik. Ofiste herkese izlettik ve buna bayıldılar. Ve sonra birkaç kişi adını Google'da aradı ve bu dans videosu geldi. 'Ah, hayır. Thor dansı! Hayranlar bizi canlı canlı yiyecek!' diye düşündüm.

 

 

Hemsworth, Thor rolüyle ilk kez 2011'de beyazperdede görülmüştü. İlk filmin ardından gelen Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World) ve Thor: Ragnarok da gişede ciddi başarılar elde etmişti. 

Sevilen karaktere ve başından geçenlere odaklanacak 4. film Thor: Love and Thunder'ınsa 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Pop Culture, BBC, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU