Kim Kardashian az kalsın kendi düğününden kaçacakmış

Reality şov yıldızı, alay konusu olmak istemediği için ikinci düğününden kaçma şansını geri çevirmiş

Kardashian, Keeping Up With the Kardashians'ın başlangıçta gördüğü ilginin büyük olasılıkla seks kaseti skandalından kaynaklandığını söylemişti (AP)

Kim Kardashian, profesyonel basketbolcu Kris Humphries'le kötü sonuçlanan evliliğinin düğününden önce neredeyse "kaçak gelin" olacağını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Keeping Up With the Kardashians programının yeniden buluşması sırasında konuşan 40 yaşındaki Kim Kardashian, çiftin Ağustos 2011'deki düğününden önce de çekinceleri olduğunu ama düğüne devam etmek için "baskı altında" hissettiğini açığa vurdu.

Çift aynı yıl ekimde sadece 72 gün evli kaldıktan sonra boşanma davası açsa da Kim düğünün programın reytinglerini artırmak adına yapıldığını reddetti.

Kim, annesi Kris Jenner'ın düğün arifesinde kendisine kaçış yolu sunduğunu açıkladı. Ancak reality şov yıldızı "sonsuza kadar kaçak gelin olarak bilinmek" istemediği için bu teklifi geri çevirmiş.

Kim şöyle konuştu:

Bunu bir TV şovu için çekiyoruz. Eğer gidersem sonsuza kadar kaçak gelin olarak anılacağım ve bu büyük bir alay konusu olacak.

Yeniden bir araya gelme programı, 14 yıl ve 20 sezonun ardından geçen hafta sonlanan reality TV şovundan sonra Kardashian kardeşlerin birlikte oturduğunu gösterdi.

Bölümde Kim, yıllar boyunca defalarca Humphries'e ulaşıp özür dilemeye çalıştığını açıkladı ve şunları söyledi:

Denedim. Aylarca onu aramaya çalıştım.

Kim, Humphries'ten ayrılma şeklinin doğru olmadığını kabullenerek şöyle açıkladı:

 Birinden ayrılacağım için çok gergindim.

Bunu tamamen yanlış bir şekilde hallettim. Ondan olabilecek en kötü şekilde ayrıldım ve beceremedim, nasıl başa çıkacağımı hiç bilmiyordum. Bundan çok şey öğrendim.

Milyarder iş kadını yıllar sonra Beverly Hills'teki bir otelde, üçüncü kocası Kanye West'ten olan oğlu Saint'e hamileyken kızı North'la birlikte, eski kocası Humphries'e rastladığını da anımsadı.

Kim şunları söyledi:

Onu gördüm ve tüm arkadaşları masadan kalktı, masalarımız yan yanaydı.

Bütün arkadaşları ayağa kalkıp bana merhaba dedi. O da sadece bana baktı ve benimle konuşmadı bile.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU