How I Met Your Mother: Neil Patrick Harris, Britney Spears'ı neden istememişti?

Meşhur dizide birçok ünlü konuk olarak yer almıştı ama Britney Spears görünüşe göre hoş karşılananlar arasında değildi

Britney Spears'ın karakteri Ted'in ilgisini çekmeye çalışsa da nihayetinde Barney'le birlikte olmuştu (Screen Rant)

Hulu'nun televizyon tarihinin en çok sevilen dizilerinden How I Met Your Mother'ın spin-off'u How I Met Your Father için hazırlıklara başladığını duyurması orijinal diziye dair detayları yeniden gündeme getirdi.

Screen Rant'in haberine göre How I Met Your Mother'da birçok ünlü isim küçük rollerde konuk olarak ağırlanmıştı ancak Britney Spears'ın varlığı Neil Patrick Harris'i rahatsız etmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spears'ın yanı sıra dizide yer alan ünlüler arasında Lucy Hale, Kyle MacLachlan, Bryan Cranston, Katie Holmes, Nicole Scherzinger, Katy Perry de bulunuyordu. 

Ancak dizide canlandırdığı Barney Stinson karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Harris dizinin muazzam düzeyde ünlü isimlere bağımlı hale gelebileceği nedeniyle Spears'ın rolüne itiraz etmişti. 

Spears, dizide Abby isimli resepsiyonisti canlandırmıştı. Abby, Ted'in dövmesini sildirmek için gittiği dermatoloji kliniğinde çalışıyordu ve Ted'in ilgisini çekmeye çalışmıştı. Spears'ın karakteri nihayetinde Barney'le birlikte olmuştu. 

Harris, Spears'ın dizide yer almasıyla ilgili olarak, "Dizinin ünlülere ufak rollerle yer vermeye ihtiyaç duymadığını düşünen küçük bir grupta yer aldığını" belirtmişti. 

Ancak Harris'in endişesine rağmen Spears'ın rolü çok fazla sırıtmamış ve iyi yorumlar almıştı. 

How I Met Your Father'ın da benzer bir yöntem izleyip izlemeyeceğiyse büyük bir merak konusu. Hilary Duff'ın başrolünde yer alacağı diziye dair henüz detaylı bilgiler paylaşılmasa da yeni yapımın orijinal dizinin kullandığı taktikleri uygulaması muhtemel görünüyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU