"Tarihin en büyük Bitcoin etkinliğinin" konuşmacısı, Elon Musk'a küfretti

SpaceX ve Tesla CEO'su, hakarete "fena bir uyuşturucu" diye yanıt verdi

Küfreden Max Keiser, fotoğrafta sağ tarafta görülüyor (Bitcoin 2021)

ABD'nin Miami kentinde 4-6 Haziran tarihleri arasında düzenlenen "tarihin en büyük Bitcoin etkinliğinde" bir konuşmacı, SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk'a küfretti.

Kripto para sektöründen pek çok isim, Bitcoin'in değer kaybı yüzünden Musk'ı suçluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zira milyarder girişimci geçen ay, Bitcoin işlemlerinin çevreye verdiği zararı gerekçe göstererek Tesla'nın elektrikli araçlar için bu kripto parayla ödeme kabul etmeyeceğini açıklamıştı. Bunun ardından kripto para birimlerinin fiyatı önemli ölçüde düşmüş, Bitcoin yüzde 15 değer kaybetmişti.

Musk 4 Haziran'da da ayrılan bir çifti gösteren bir mimi #Bitcoin etiketi ve kırık kalp emojisiyle paylaşmış, Bitcoin yaklaşık yüzde 7 değer kaybetmişti.

Kripto para birimlerini uzun zamandır desteklemesiyle bilinen sunucu ve yapımcı Max Keiser, teknoloji milyarderine tepkinin yoğun olduğu Bitcoin 2021 etkinliğinin ilk gününde konuştu. Keiser konuşması esnasında "Satmıyoruz! Elon'ı si*****" diye bağırdı.

 

 

Musk'a duyulan öfke bununla sınırla kalmadı. Bir dönem Amerikan Futbolu Ligi'nde forma giyen sporcu Russel Okung, hem etkinliğin düzenlendiği bölgede hem de SpaceX ve Tesla binalarının olduğu Teksas ve Kaliforniya gibi yerlerde "Uzayla uğraş Elon" yazılı afişler dolaştırttı.

Öte yandan Musk, Keiser'ın küfrederken görüldüğü bir videoyu  "(Bitcoin) fena bir uyuşturucu" diye yanıtladı.

 

Independent Türkçe, Sputnik International, Fox News, Forbes, CoinTürk

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU