How I Met Your Mother oyuncuları diziden sonra hangi projelerde yer aldı?

Ana oyuncu kadrosu dizinin 2014'te sona ermesinin ardından birçok projeye imza attı

Barney Stinson'ı canlandıran Neil Patrick Harris, bu yıl vizyona girecek Matrix 4'te yer alacak (CBS)

How I Met Your Mother, yayımlanmaya başladığı 2005'ten itibaren tüm dünyada ciddi bir izleyici kitlesine ulaşmış, dizinin oyuncu kadrosu da muazzam bir popülerlik elde etmişti. 

Ted, Marshall, Lily, Robin, Barney ve birçok başka karakterin daha maceralarını ekranlara getiren dizinin yayın hayatı 2014'te sona ermişti. 

Her ne kadar dizi ekranlara veda etse de How I Met Your Mother'ın ana oyuncu kadrosu farklı proje ve karakterlerle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Insider'ın haberine göre Ted Mosby karakterini canlandıran Josh Radnor halihazırda Al Pacino ve Logan Lerman'ın da yer aldığı Amazon Prime Video'da yayımlanan Hunters dizisinde rol alıyor. 

Radnor, PBS'te yayımlanan Mercy Street dizisinde ve Fox'ta gösterilen Rise dizisinde rol aldı. Oyuncu Tony Ödülleri'nde aday gösterilen Broadway yapımı Disgraced oyununda da bulundu. 

Öte yandan Josh Radnor, Radnor and Lee isimli müzik grubunda yer alıyor. Grubun “Golden State” isimli albümü Haziran 2020'de piyasaya sürülmüştü. 

Marshall Eriksen'i oynayan Jason Segel ise dizi devam ederken de farklı komedi yapımlarında oyuncu, yönetmen ya da baş yapımcı olarak yer almıştı. Bu yapımlar arasında Muppets, Uzatmalı Nişanlım (The Five Year Engagement), Kaset İşi (Sex Tape) bulunuyor. 

Segel, 2015 yapımı The End of the Tour'da David Foster Wallace'ı canlandırmıştı. 

Robin Scherbatsky'yi oynayan Cobie Smulders, Marvel Sinematik Evreni'nde farklı bir tarzla hayranlarının karşısına çıkmıştı. İlk olarak 2012'de Yenilmezler (The Avengers) filminde görülen Smulders son olarak Örüm-Adam: Evden Uzakta'da (Spider-Man: Far From Home) rol aldı. 

 

2.jpg
(CBS)

 

Bununla birlikte Smulders, Netflix'in Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) yapımında Neil Patrick Harris'le yeniden bir araya gelmişti. Taran Killam'la 2012'den bu yana evli olan Smulders'ın Shaelyn ve Janita isimli iki kızı var.

Barney Stinson'a hayat veren Neil Patrick Harris de bilim kurgu sevenlerin merakla beklediği Matrix 4'ün kadrosunda yer alıyor. Harris, 22 Aralık'ta vizyona girecek filmde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss gibi yıldızlarla birlikte rol alacak.

Harris, David Fincher'ın 2014 yapımı Kayıp Kız (Gone Girl) filminde Desi Collings'i oynamıştı. Oyuncu en son It's a Sin isimli dizide rol aldı. 

Lily Aldrin'i canlandıran Alyson Hannigan da Abducted: The Mary Stauffer Story, You Might Be The Killer filmlerinde rol aldı. Alexis Denisof'la 2003'ten bu yana evli olan Hannigan'ın Satyana ve Keeva Jane isminde iki kızı var. 

 

Independent Türkçe, Insider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU