The Crown: "Netflix'in meşhur dizisinde Prens Andrew'u canlandıracak oyuncu bulunamıyor"

Dizinin 4. sezonunda Prens Andrew'u Tom Byrne canlandırmıştı

Prens Andrew'un, Jeffrey Epstein'le ilişkisinin açığa çıkmasının ardından 2019'da BBC'ye verdiği röportaj epey tartışma yaratmıştı (BBC)

Dijital yayın platformu Netflix'in sevilen dizilerinden The Crown'ın yapımcılarının Prens Andrew'u canlandıracak oyuncu bulmakta zorlandığı öne sürüldü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Prens Andrew'un pedofil milyarder Jeffrey Epstein'le ilişkisi epey tartışma yaratmış ve York Dükü, Kraliyet görevlerinden çekilmişti

The New York Post'un aktardığına göre yapım şirketi Left Bank Pictures'ın, Spotlight internet sitesinden verdiği ilanda "rolün çok iyi" olduğunda ısrarcı olması dikkat çekti. 

Popüler dizinin çekimlerinin temmuzda başlaması bekleniyor. York Dükü, The Crown'ın 5. sezonunda 30'lu yaşlarının ortalarından 40'larının başına kadar ekranlara gelecek. 

Yapıma yakın kaynaklardan biri oyuncu seçimine yönelik şu ifadeleri kullandı:

Prens Andrew, Kraliyet ailesinin popüler olmayan üyelerinden biri ve ünlü olmak isteyen oyuncular kesinlikle onu canlandırmak için sıraya girmiyor. Çekici bir rol değil ve karakterin Hollywood kariyerini canlandırması pek olası görünmüyor.

Öte yandan prodüksiyon ekibi oyuncu bulmakta sıkıntı yaşadığına yönelik iddiaları reddetti. 

Dizi adına açıklama yapan sözcü şunları söyledi:

The Crown'ın 5. sezonundaki herhangi bir rol için oyuncu bulmak konusunda kesinlikle herhangi bir sıkıntı söz konusu değil ve yapımlar için Spotlight'a ilan vermek normal bir uygulama.

Dizinin 4. sezonunda Prens Andrew'un 20'li yaşlarındaki halini Tom Byrne canlandırmıştı ancak gelecek sezonda zamansal ilerlemeden ötürü tamamen yeni bir oyuncu kadrosu kullanılacağı belirtildi.

 

Independent Türkçe, The New York Post, Metro

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU