Prens Harry, Kraliçe'nin doğum gününe kalmadan ve Prens Charles'la görüşmeden ABD'ye döndü

Sussex Dükü, Prens Philip'in cenazesi için Birleşik Krallık'a gitmişti

Sussex Dükü ve Düşesi'nin Oprah Winfrey'le yaptığı röportaj dünya gündemini sarsmıştı (AFP)

Prens Harry, büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth'in bugün düzenlecek 95. doğum günü törenine katılmadan ABD'ye geri döndü. Ayrıca Sussex Dükü'nün ne babası ne de abisiyle bire bir sohbet yapmadığı öğrenildi.

Daily Mail'in haberine göre Prens Harry, Kraliçe'nin doğum günü için Birleşik Krallık'ta bir süre daha kalmak ya da hamile eşi Meghan Markle'la çocuğunun yanına dönmek arasında kalmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yazıda Harry'nin, ailesinin yanına dönmenin daha önemli olduğunu düşünerek uçağa atladığı ve 20 Nisan'da Los Angeles'a uçtuğu kaydedildi.

Page Six'in Kraliyet ailesine yakın kaynaklara dayandığı haberdeyse Sussex Dükü'nün, abisi Prens William ve babası Prens Charles'la birebir görüşmeden ABD'ye gittiği yazıldı. Zira haberde, Galler Prensi ve Cambridge Dükü'nün, Harry'e, onunla yalnız konuşacak kadar güvenmediği belirtildi.

Prens Charles ve büyük oğlu William'ın, Harry'le görüşmek için söylenenlere tanıklık edecek birinin ortamda bulunmasını istediği kaydedildi. Çünkü ikili, Harry tarafının konuşulanları çarpıtmasından endişe ediyordu.

Öte yandan kaynaklar, Edinburgh Dükü Prens Philip'in 17 Nisan'da düzenlenen cenazesinin ardından üçlünün buzları eritmek için bir süre sohbet ettiğini de sözlerine ekledi.

Kraliyet ailesine mensup bir kişi şöyle konuştu:

Özel bir şeyin sızdırılmasını istemiyorlar… Cumartesi ne konuşulduğunu kimse bilmiyor.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU