Coldplay'den Mastodon'a, Game of Thrones'da rol alan müzisyenler

Coldplay'in davulcusu Will Champion, meşhur "The Rains of Castamere" bölümünde küçük bir rolde oynamıştı

"The Rains of Castamere" bölümü dizinin en kanlı bölümlerinden biriydi (HBO)

Coldplay grubunun davulcusu Will Champion, Game of Thrones dizisinin en kanlı bölümlerinden biri olan "The Rains of Castamere"de küçük bir rolde yer almıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Champion'ın yanı sıra Jonny Buckland, Guy Berryman ve Chris Martin'in oluşturduğu grubun üyeleri daha önce farklı yapımlarda da küçük roller oynamıştı. Örneğin Martin ve Buckland, Shaun of the Dead filminde kendilerinin zombi halini canlandırmıştı. 

Öte yandan Martin, Modern Family ve Curb Your Enthusiasm gibi yapımlarda da yer almıştı. 

Dizinin üçüncü sezonundaki hayranları dehşete uğratan bölümde Robb Stark'ın ordusu Edmure Tully'nin düğününe katılmak için Frey ailesinin kalesine gelmişti. Robb, eşi Talisa ve annesi Catelyn Stark evli çift için düzenlenen kutlamalara katılmıştı. 

Ancak sonrasında müzik ekibinin Lannisterlarla bağlantılı şarkıyı çalmaya başlamasıyla tuzağa düşürüldüklerini fark etmişlerdi. Champion, sahnede yer alan ekibte davulcu olarak yerini almıştı. Kutlama daha sonra korkunç bir katliama dönüşmüş ve Robb, Talisa ve Catelyn öldürülmüştü. 

 

 

Screen Rant'in haberine göre ünlü yapım Champion dışında başka müzisyenleri de ekibe katmıştı. Snow Patrol'dan Gary Lightbody de Bolton ailesi için çalışan bir askeri canlandırmıştı. 

Öte yandan heavy metal grubu Mastodon da 5. sezonda yabaniler arasında yer almıştı. Sonraki sezonda Of Monsters and Men, Braavos'ta müzik yapan bir grup olarak görünmüştü. 

Bastille, Ed Sheeran ve Chris Stapleton da dizide ufak rollerde yer alan müzisyenler arasında. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU