Banyo aynasının ardında başka bir daire buldu

İzleyicilerden biri "O halde diyorsun ki artık daha büyük bir dairen var" diye şaka yaptı

Kimi kullanıcılar Hartsoe'nun şanslı olduğunu söylerken kimileri olayın korkunçluğuna dikkat çekti (samanthartsoe/TikTok)

Bir kadın, New York kentindeki dairesinde tuvalet aynasının arkasında "gizli" bir daire bulup daireyi keşfederek sosyal medyada dikkatleri üzerine topladı.

Samantha Hartsoe çarşamba günü banyosundaki esintinin kaynağını bulamadığını açıkladığı bir TikTok'la 4 bölümlük hikayesine başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O günden beri 7,7 milyondan fazla izlenme alan videoda Hartsoe, izleyicilere banyoda havalandırma olmadığı halde saçlarını hareket ettirecek kadar güçlü soğuk hava estiğini gösterdi.

Banyoyu aradıktan sonra Hartsoe havanın duvara monte tuvalet aynasının arkasından geldiğini keşfetti.

Hartsoe "Cidden bunu bulacağımı asla düşünmezdim... Her şeyi belgeledim" başlığını koyduğu ilk videosunu "Bir de baktım ayna hareket ediyor... Durun size New York'taki banyomda ne bulduğumu göstereyim" diye tamamladı.

İkinci TikTok'ta Hartsoe aynayı duvardan kaldırarak ilk bakışta duvarda, içinden elektrik kablolarının geçtiği bir delik gibi görünen şeyi ortaya çıkardı; sonra kamerayı sağa sola çevirerek aslında duvardaki aynı deliğin öte tarafında koca bir oda olduğunu gösterdi.
 

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren


Videoda, insana Parazit'i (Parasite) veya kötü ruhlu cani bir hayaletin ayna karşısında birkaç kez ismi söylendikten sonra ortaya çıktığı korku filmi Şeker Adamın Laneti'ni (Candyman) hatırlatan biçimde gizli odada birinin yaşaması yönündeki korkusunu dile getirmeden önce Hartsoe "İçeri girip banyomun öte tarafında ne olduğunu bulmalıyım" diyor.
 


Yorumlarda videoyu izleyenlerin kadını hem daireyi keşfetmeye teşvik ettiği hem de dikkatli olmasını tembihlediği görülüyor. Birçok izleyici de videolar arasındaki üç saatlik gecikmeye dair endişelerini dile getirmiş.

Perşembe günü yüklenen üçüncü ve 4'üncü videolarda Hartsoe bir çekiç, maske ve el feneri tutturulmuş bir bandana kuşanmış vaziyette kendini duvardaki delikten geçmeye zorluyor ve diğer tarafta kocaman bir apartman dairesiyle karşılaşıyor.
 

@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp #foryou

♬ Oh No - Kreepa


Daire çöp poşetleri ve başka çöplerle dolu gibi görünse de bunlar dışında bomboş ve içinde kimse yaşamıyormuş gibi görünüyor.
 

@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #storytime #fyp #foryou

Mysterious - Andreas Scherren


Hartsoe, son TikTok videosunu aynasını duvara yapıştıracağını ve ev sahibini arayacağını açıklayarak bitirdi.

"Gizli" daire izleyicilerden karışık tepkiler aldı: Bazı izleyiciler Hartsoe'yu boş alanı kendisi için kullanmaya çağırırken bazısı da evde başka bir girişin daha olduğunu fark etmeden o evde yaşama fikri karşısında dehşete düştüğünü belirtti.

Bir kişi "New Yorklu biri olarak ilk düşüncem 'vay, ekstra saklama alanı' oldu" dedi.

Bir başkası "Kızım, hiçbir şey söyleme, ikinci bir dairen oldu" dedi.

Fakat başka biri "O kapının kilitli olmadığı gerçeği ve dairede çok yeni marka bir su şişesi olması benim aklıma bir gözetleme durumu getiriyor. Tabii bunları anksiyetem söylüyor" diye yazarken bir diğer izleyici Hartsoe'nun geri dönüp ayak izi olup olmadığını kontrol etmesi için yere un dökmesini tavsiye etti.

Hartsoe henüz ev sahibiyle iletişime geçip geçmediğini ve geçtiyse ev sahibinin ne dediğini açıklamadı.

The Independent yorum almak için Hartsoe'yla irtibat kurdu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU