FKA twigs, eski erkek arkadaşı Shia LaBeouf'ın karaktere girmek için sokak köpeklerini vurmakla övündüğünü iddia etti

Şarkıcı ve oyuncu FKA twigs verdiği röportajda, "Toparlanmak bugüne kadar denediğim en zor şeydi" dedi

FKA Twigs ve Shia LaBeouf, Şeker Çocuk filminde birlikte rol almıştı (Fotoğraflar: AFP)

FKA twigs, eski erkek arkadaşı Shia LaBeouf'ın "karaktere girmesine" yardımcı olduğu için sokak köpeklerini vurmakla övündüğünü öne sürdü.

Gerçek ismi Tahliah Barnett olan müzisyen ve oyuncu, Elle dergisine verdiği kapsamlı röportajda Şeker Çocuk (Honey Boy) filminin aktörüyle ilişkisi süresince, LaBeouf'ın 2020 yapımı The Tax Collector filmindeki rolü için metot oyunculuğu iddiasıyla yaptıklarını anlattı.

FKA twigs, sokak köpeklerini vurduğu itirafına dair LaBeouf'ı sorguladığında, aktör "Sanatımı ciddiye alıyorum" diye cevap vermiş.

Bana sanatımda destek çıkmıyorsun. Benim işim bu. Şarkı söylemekten farklı. Sadece sahneye çıkıp birkaç hareket yapmıyorum. Karaktere giriyorum.

FKA twigs, "Kötü hissetmeme neden oldu, sanki oyuncu olmanın veya bunu yapmanın ne demek olduğunu anlamıyormuşum gibi... Metot (oyunculuğu)" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Twigs, LaBeouf'a geçen yıl aralıkta dava açarak oyuncuyu cinsel saldırı, darp ve kasıtlı olarak duygusal sıkıntı çektirmek de dahil olmak üzere "sürekli taciz"le suçlamıştı.

Şarkıcı, Elle röportajında "Toparlanmak bugüne kadar denediğim en zor şeydi" dedi.

FKA twigs, LaBeouf'ın arkadaşlarıyla olan ilişkilerini kıskandığını ve yabancılarla etkileşimini denetlediğini de anlattı.

Şarkıcı, "Bir keresinde FaceTime'da arkadaşımla güldüğümü duymuştu. İçeri girdi ve beni böyle güldürmediğini söylediği için büyük bir tartışma yaşadık" diye anımsadı.

Bu yüzden arkadaşlarımla gülüşmemi saklamak zorunda kaldım. Bu arkadaşlarımla konuşmadığım bir tecritti. Kendisinin dahil olmadığı bir şey deneyimlememden, bana neşe veren bir anıdan nefret etmişti.

LaBeouf'ın yatılı bir tedavi tesisinde bakım gördüğü belirtildi. Oyuncu, davaya cevaben The New York Times'a, "Kimseye davranışımın onlara nasıl hissettirdiğini söyleyebilecek durumda değilim" demişti.

Alkolikliğimi veya saldırganlığımı hiçbir şekilde bahane olarak göstermiyorum, sadece bu davranışın nedenini bulmaya çalışıyorum. Yıllardır kendime ve çevremdeki herkese kaba davranıyorum. Bana en yakın kişileri incittiğim bir geçmişim var. Bu geçmişten utanıyorum ve incittiklerim için üzgünüm. Gerçekten söyleyebileceğim başka bir şey yok.

Rolling Stones'a göre geçen hafta LaBeouf'ın avukatları 5 Şubat'ta hazırlanan "davalının şikayete cevabında" 34 yaşındaki oyuncunun, FKA twigs'in ilk dava dosyasındaki "her bir iddiasını" reddettiğini belirtti.

Cevap dilekçesinde ayrıca, "Davacının (gerçek ismi Tahliah Barnett olan FKA Twigs) davalının herhangi bir eylemi veya ihmali sebebiyle hiçbir yaralanma veya kayba maruz kalmadığı ve davacının herhangi bir tazminat veya yardım talebi hakkı olduğunun reddedildiği" ifade ediliyor.

The Independent yorumlarını almak için LaBeouf'ın temsilcileriyle irtibata geçti.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU