Tartışmalı savaş sahnesine dair konuşan Game of Thrones'un yıldızı: Deha ürünü

Iwan Rheon, tartışmalı Winterfell Savaşı'na dair konuştu

Ramsay Bolton'ı canlandıran Rheon, Sansa'ya tecavüz sahnesinin kariyerinin en kötü anı olduğunu söylemişti (HBO)

Game of Thrones'un yıldızlarından Iwan Rheon, izleyenler arasında kutuplaşma yaratan Winterfell Savaşı'nın televizonda gördüğü en iyi bölümlerden biri olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant’in haberine göre Rheon tartışma yaratan final bölümüyle ilgili görüşlerini paylaşan son Game of Thrones yıldızı oldu. Rheon öncelikle bölümün herkesi tatmin etmeyeceğini bildiğini itiraf etti, bunun imkansız olduğunu söyledi.

 Bunlar hep kutuplaşma yaratacak. Dürüst olmak gerekirse başka bir yolunun olduğunu sanmıyorum. Herkesi memnun etme yolunuzun olmadığı besbelli.

Genel olaraksa Rheon kendisini Game of Thrones finalini beğenenler arasında sayıyor, özellikle de Winterfell Savaşı söz konusu olduğunda. Rheon şöyle dedi:

Sezonun varacağı noktaya dair sıkı bir karar verdiklerini ve buna sadık kalıp hikayeyi gayet iyi anlattıklarını hissettim. Winterfell Savaşı'nın tamamen deha ürünü olduğunu düşündüm, izlediğim en iyi televizyon işiydi. Epey cesurca olduğunu ve sonuna kadar gittiklerini düşündüm.

George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan dizinin bir diğer tartışmalı sahnesiyse Sansa'nın tecavüze uğradığı bölümdü. Martin kitaplarda böyle bir olayın asla yaşanmayacağını söylemişti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU