Meghan Markle ve Prens Harry, Netflix reality şovu söylentilerini yalanladı

Haberlerde programın üç ay boyunca onları takip edecek bir reality dizisi olacağı öne sürülmüştü

Markle ve Prens Harry kısa süre önce Kraliyet'e olan borçlarıyla gündeme gelmişti (AFP)

Sussex Dükü ve Düşesi, Netflix'te yayımlanacak gizli çekim belgesel dizide yer alacakları yönündeki haberlere yanıt verdi.

The Independent'a konuşan Meghan ve Harry'nin sözcüsü şunları söyledi:

Dük ve Düşes hiçbir reality şov'da yer almıyor.

Haberlerde programın üç ay boyunca çiftin çalışmalarını takip edecek bir reality dizisi olacağı öne sürülmüştü.

The Sun 28 Eylül'de "Keyifli olacak. İnsanlardan hayatlarına göz atmalarını istiyorlar" ve Meghan izleyicilerin "gerçek halini" görmesini istiyor demişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne var ki kraliyet çifti durumun böyle olmadığını söyledi.

Bir doğa belgeseli dizisi ve ilham veren kadınları konu alan bir animasyon dizisi de dahil olmak üzere Netflix'le yapım aşamasında bazı programları bulunuyor.

Bu ortaklık çiftin senaryolu diziler, belgeseller, belgesel diziler, uzun metrajlı filmler ve çocuk programları hazırlamasını da içeriyor.

The Independent bu çalışmanın ana amacının kendileriyle ilişkili birçok farklı konuyu ve çiftin yeni kurulan kâr amacı gütmeyen kuruluşu Archewell'in çalışmalarını vurgulamak olacağını düşünüyor.

Bir kaynak, "Daha şefkatli ve adil bir dünya sağlamak, sadece kâr amacı gütmeyen kuruluşlarıyla yaptıkları bir şey değil, bu girişimde hayata geçirecekleri, sahip oldukları ve kendilerini biçimlendiren inanç" diye konuştu.

2 Eylül'de çift, Netflix'le anlaşmayı doğrulayan ve “bilgilendiren ama aynı zamanda umut veren içerikler” yaratmak istediklerini aktaran bir açıklama yapmıştı.

Yeni ebeveynler olarak, ilham verici aile programları yapmanın yanı sıra gerçekçi ve ilişkilendirilebilir bir bakış açısından verilen güçlü hikaye anlatımları da bizim için önem taşıyor.

Eşi görülmemiş erişimleri sayesinde eyleme geçme olanağı açabilen etkili içerikler paylaşmamıza yardımcı olacak Ted ve Netflix ekipleriyle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.

Daha önce Suits adlı TV dizisinde çalışan Meghan, üst düzey kraliyet ailesi üyeliğinden çekildikten sonra oyunculuğa geri dönme yönünde istek belirtmemişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU