46 yaşındaki Penelope Cruz'un sürpriz güzellik sırları

Ünlü Hollywood yıldızının parlayan cildinin ve yaşlanmayan yüzünün bir sırrı var

Cruz, Pedro Almodovar'ın 2006 yapımı Dönüş (Volver) filmiyle dikkatleri üzerine çekmişti (El Deseo/Warner Bros.)

Dünyaca ünlü İspanyol aktris Penélope Cruz, ödül törenlerinde zarafeti ve güzelliğiyle dikkatleri bir şekilde üzerine çekmeyi başaran ve güzelliğinin sırrı hep merak edilen ünlülerden biri olageldi. 

Cruz ne zaman kameranın karşısına geçse her seferinde kesinlikle daha çarpıcı ve daha genç görünmeyi başaran bir isim.

Bir güzellik markasının yüzü olan Cruz ve makyaj sanatçısı Hung Vanngo, aktris kameraların veya objektiflerin karşısına geçmeden önce ünlü markanın yaşlanma karşıtı serumunu kullandığını açıklamıştı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The beautiful #PenelopeCruz (@penelopecruzoficial) on her way to #Oscars2020 @chanelofficial @officialdanilohair @hungvanngo using @lancomeofficial #lancomeredcarpet. Here is the full products breakdown: SKIN PREP: Renergie Lift Multi-Action Ultra Sheet Mask Advance Genifique Youth Serum Renergie Lift Multi-Action Ultra Face Cream SPF30 Renergie Lift Multi-Action Eye Cream COMPLEXION: Prep & Hydrate Primer Renergie Lift Makeup Foundation SPF 27 in 350 Dore Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer in 215 Buff N Long time no shine loose setting Powder in Translucent Fix it forget it setting spray CHEEKS: Teint Idole Ultra Blur & Highlight Duo Stick in Light Pink Blush Subtil in Cedar Rose Star Bronzer in Sunkiss BROWS Brow definer pencil in Brown Sourcils Styler in Brun EYES: Prime it boost it eyeshadow primer Le Stylo Waterproof Eyeliner in Bronze Folie Le Stylo Waterproof Eyeliner in Bruns Frivole Hypnose Drama Mascara Hypnose 5-color eyeshadow palette in Terre de sienne LIPS: Le lip liner in Ideal L'Absolu Rouge Ruby Cream Lipstick in Coeur De Rubis

Hung Vanngo (@hungvanngo)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

 

Cruz bu yıl Şubat’ta gerçekleştirilen Oscar Ödülleri töreninde de pek çok kişiyi büyülemişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Cruz'un güzelliğini borçlu olduğu şey sadece bu değil. Annesi kuaför olan ünlü oyuncu daha önce InStyle’a verdiği röportajda, annesinin kendisine meyve ve sebze tüketmenin önemini vurguladığını aktarmıştı. Cruz ayrıca şeker ve süt ürünlerinden kaçındığını ve gluten tüketmediğini söylemişti.

Oyuncu çok fazla meyve, sebze ve organik protein tükettiğini belirtmişti. Barcelona, Barcelona (Vicky Cristina Barcelona), Vanilla Sky gibi filmlerin yıldızı sigarayı yıllar önce bıraktığını ve çok nadiren alkol tükettiğini de eklemişti.

Cruz, bikram yoganın da vücudunu zinde tutma konusunda etkili olduğunun altını çizmişti.

 

Independent Türkçe, InStyle.com

DAHA FAZLA HABER OKU