Friends'in senaristi, Rachel ve Ross'un kafa karıştırıcı atışmasının ne anlama geldiğini açıkladı

Friends dizisinin yazarlarından Malins, Rachel ve Ross'un tartıştığı sahnedeki şakanın ne anlama geldiğini açıkladı

Friends ekibinin yeniden bir araya geleceği özel proje koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti (NBC)

Friends dizisinin hayranları 1997’de yayımlanmasından bu yana dizinin 4. sezondaki "The One with the Jellyfish" isimli bölümünden çok fazla alıntı yaparak dizideki repliklerin neredeyse hikayeden daha önemli hale gelmesine neden olmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bölümdeki sahnelerden birinde Jennifer Aniston’ın canlandırdığı Rachel Green karateri, David Schwimmer’ın canlandırdığı Ross Geller karakterine bağırarak, "Ve hey bilmeni isterim ki, bu o kadar yaygın değil, her erkeğin başına gelmez ve bu BÜYÜK BİR OLAY!" diyordu.

Bunu söyledikten sonra kapıyı çarparken Chandler kapının ardından çıkıyor ve "Biliyordum!" diye atılıyordu. 

Ancak bu kadar önemli olan şey tam olarak açıklanmadığı için bölümün sonu bir miktar kafa karışıklığı yaratmıştı. 

 

 

Dizinin yaratıcılarından Greg Malins verdiği yeni röportajda, "Şakamı yapmadan önce onu yazdığım tek andı" diye belirtti. 

'Bunu tam olarak ifade etmezsem geçmeyecek' diye düşündüğümü hatırlıyorum.

Metro'nun haberine göre Malins şakayı yazdıktan sonra diğer yazarların da dahil olduğunu ve Adam Chase’in "bu çok önemli" ifadesini eklediğini söyledi. 

Birbirlerine ileri geri hakaret ediyorlardı. Rachel'ın 'Bir keresinde erken boşaldığında sana her şeyin yolunda olduğunu söyledim ama değildi' dediği bir fikir vardı aklımda.

Malins burada ikilinin ilk kez müzede birlikte olduğu ana atıfta bulunuyordu. Bu bazıları için yeni bir bilgi olsa da Chase, "Hepimiz onun ne demek istediğini biliyorduk ve hiç açık olmadan ikonik ana atıfta bulunmasını sevdik. Stüdyoda çekerken izleyiciler net biçimde hatırlayarak kahkaha atmıştı" diye ekledi. 

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU