David Beckham'dan Matt Damon'a ünlülerin eşleriyle romantik tanışma hikayeleri

David Beckham, eşi Victoria Beckham'a televizyonda gördüğü ilk an aşık olmuş

Will Smith ve Jada Smith'in kısa süre önce Scientology okulu kurduğu öne sürülmüştü (Fotoğraflar: AFP)

Ünlü çiftlerin romantik tanışma hikayeleri romantizmin ölmediği fikrini kuvvetlendirerek aşka olan inancınızı yeniden canlandırabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Girls Talkin Smack'in haberine göre bazılarının yolları çocuklukta kesişti ve mucizevi biçimde hayatlarının ilerleyen döneminde tekrar bir araya geldiler. Bazılarıysa birbirleriyle sette karşılaştı ya da şans eseri bir toplantıda denk geldiler ve bu hayatlarını değiştirdi.

Örneğin Muhteşem Gatsby (Great Gatsby) ve Diren: Zamanı Geldi (Suffragette) gibi filmlerin yıldızı Carey Mulligan ve ABD’li şarkıcı Marcus Mumford’ın tanışması bunlardan biri. Mulligan ve Mumford çocukluklarında mektup arkadaşıydı ve birbirlerini tekrar bulduklarında evlendiler. Mulligan birbirlerine hâlâ aşk mektubu yazdıkları şu ifadelerle belirtiyor: 

Sanırım kayıp bir sanat formu haline geliyorlar ve bu çok üzücü. Birinden aşk mektubu almak, onu elinizde tutmak ve onu tüm hayatınız boyunca saklayabileceğinizi bilmek… Bu harika bir şey.

Britanyalı futbol efsanesi David Bekcham ise eşi Victoria Beckham’ı ilk kez televizyonda "Spice Girls"ün müzik videosunda gördü. Tam o anda Victoria’yı kazanmaya karar verdi. Beckham o anda düşündüklerini şu ifadelerle anlatmıştı:

O tam bana göre bir kadın ve onu kazanacağım! Benim mükemmellik fikrim. Eğer beni isterse sonsuza kadar birlikte olacağımızı biliyordum.

Can Dostum (Good Will Hunting), Marslı (The Martian) gibi filmleriyle bilinen ünlü Hollywood yıldızı Matt Damon ve eşi Luciana Barroso tamamen şans eseri tanıştı. Matt Damon ilişkilerinin nasıl geliştiğini şu şekilde anlatıyor:

2002’de Farrelly Kardeşlerle bu filmi yapmaya karar verdim. Onlarla buluştuk ve buna dair konuştuk. Büyük bir karar olan bu şeyi yapmaya karar verdim. Hawaii'de çekim yapmamız gerekiyordu ve sonra film Miami'ye taşındı. Bir gece çekim ekibi, 'Bir yerlerde oturacağız' dedi. Çok istekli değildim sonra ısrar ettiler. Bara gittik karım barmendi. Onu kalabalığın içinde gördüm ve 8 yıl ve 4 çocuğun ardından bu gerçekten benim hayatımdı.

Öte yandan Will Smith ve Jada Pinkett-Smitt ise "The Fresh Prince of Bel-Air" komedisinin setinde tanıştı ancak birbirlerine aşık olmaları zaman aldı. Jada Pinkett-Smith o dönemi şöyle anlatıyor:

Birbirimizi uzun süre tanıdıktan sonra, bir gece yemeğe çıktık ve onun uzun boylu çocuktan sorumlu bir adama dönüştüğünü gördüm. Flört etmeye başladık ve arkadaşlığımız aşka dönüştü.

 

Independent Türkçe, Girls Talkin Smack

DAHA FAZLA HABER OKU