CHP Sözcüsü Öztrak’tan Muharrem İnce sorusuna yanıt: Bizim gündemimizde milletimizin çığlığı var

Öztrak, İnce sorusuna ekonomi temelli bir yanıt verdi. CHP Sözcüsü gündemlerinde işsizler, boş buzdolabı ve tencere olduğunu ifade etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP MYK toplantısının ardından açıklamada bulundu. Fotoğraf: AA

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yeni bir parti ya da hareket kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'yle ilgili olarak yöneltilen bir soruya yanıt verdi.

Öztrak, "Bizim gündemimizde milletimizin çığlığı var. 10 milyon işsiz var. Bizim gündemimizde bundan başka bir şey yok. Milletimizin boş buzdolabı, boş tenceresi var" dedi.

Öztrak, CHP’de yenilenen Merkez Yürütme Kurulu'nun (MYK) ilk toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başka bir gazetecinin "Sayın Genel Başkanın Muharrem İnce ile bir teması söz konusu olabilir mi? Geçtiğimiz gün eski genel başkan Deniz Baykal, İnce konusunu görüşmek üzere Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini ifade etti. Bu yönde bir randevu alındı mı?" sorusuna ise Öztrak şu yanıtı verdi:

Bizim gerek mevcut Genel Başkanımız gerekse önceki dönem genel başkanlarımız öyle çok fazla protokol görüşmeleriyle bir araya gelmiyorlar. İhtiyaç duydukları anda bir araya gelirler.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU