Birleşik Krallık Prensi Andrew'un fantezileri mahkemede: "Kendi kuklasını kullanarak beni elledi"

Adı pedofil Jeffrey Epstein'in cinsel istismar skandalına karışan Prens Andrew hakkında yeni suçlamalar İngiliz basınında yer aldı

Pren Andrew'un daha önce Epstein'i cinsel istismarla suçlayan Virginia Roberts Giuffre ile 2001'de çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıkmış ancak Prens Andrew, Giuffre'yi tanımadığını ileri sürmüştü (NY Post)

Birleşik Krallık Kraliçesi 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew ile cinsel ilişkiye zorlandığını söyleyen ABD vatandaşı Virginia Giuffre, Prens Andrew'un cinsel fantezilerinde kendi kuklasını kullandığını öne sürdü.

The Mirror'ın özel haberine göre, iddia, geçen sene hücresinde intihar ettiği açıklanan cinsel taciz, tecavüz ve pedofili hükümlüsü Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'ın cinsel istismar amacıyla ünlü isimlerle ilişkiye girmeye zorladığı ABD vatandaşı Virginia Giuffre'den geldi.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Giuffre'nin yayımlanmayan ancak içeriği New York Yargıcı Loretta Preska tarafından açıklanan "Playboy Club" adlı kitabında, o dönem 17 yaşında olan Giuffre, Prens Andrew'la 2001 yılında yaşadıklarını ayrıntılı şekilde anlattı.

Buna göre Andrew, Giuffre ve bir diğer Epstein mağduru Johanna Sjoberg adlı kadını, Maxwell ve Epstein'in önünde dizlerine oturtup okşadı, bu sırada kendisinin 1980'li yıllarda televizyonda yayımlanan bir hiciv programı olan "Spitting Image" de yer alan lateks kuklasını da cinsel fantezisine dahil etti.

Giuffre, Prens Andrew'un daha sonra ikiliyle birlikte Epstein'in New York'taki evinde bulunan ve cinsel fantezi ve masaj amaçlı kullanılan "zindana" indiklerini iddia etti.

Johanna Sjoberg daha önce Prens Andrew ve onun Spitting Image'de kullanılan kuklası hakkında 2016 yılında Maxwell'e açılan karalama davasında ifade vermişti. Sjoberg yeminli fiadesinde Andrew'un kucağına oturduğunu ve onun kendisi ve Giuffre'yi hem kukla hem de elle sarkıntılık ettiğini söylemişti.

Şu anda 40 yaşında olan Sjoberg ifadesinde "Onun hastalıklı isteklerini yerine getirdim. Ancak zevk almıyordum, bu olaydan elde ettiğim tek şey depresyonumun uyuşukluğuna daha fazla batmam oldu" dedi.

Giuffre, Prens Andrew'la ilki 2001'de olmak üzere üç kez cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürüyor. Prens Andrew daha önce suçlamaları reddetmişti.

Hücreinde intihar ettiği açıklanan 66 yaşındaki Epstein'in şu anda cezaevinde olan eski sevgilisi Maxwell, geçen ay ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından reşit olmayan 3 genç kadını cinsel istismar ve cinsel ilişki ticareti amaçlı işe almak suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Bununla bağlantılı 4 suçla ve iki kez yemin altında yalan ifade vermekle suçlanan 58 yaşındaki Maxwell suçlu bulunursa 35 yıla kadar hapis cezası alabilir. 

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU