Muharrem İnce: İktidara da muhalefete de karşıyım

Parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'e ait superhaber.tv sitesinin yazarı Nuran Yıldız'a konuştu

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'e ait superhaber.tv yazarı Nuran Yıldız, parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'yle yaptığı görüşmeyi yazdı. Yıldız'ın yazısına göre, Muharrem İnce "İktidara da, muhalefete de karşıyım" dedi.

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer'in gündeme getirdiği "Muharrem İnce parti kuruyor" iddiası siyaset kulislerini hareketlendirdi. Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, iddiayı ne doğruladı ne de yalanladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Superhaber.tv yazarı Nuran Yıldız da, İnce ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı. Yıldız'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"İKTİDARA DA MUHALEFETE DE KARŞIYIM"
Başlıktaki cümle Muharrem İnce'ye ait.
CHP tarafından Cumhurbaşkanlığı adayı yapılıp, partisinin üzerinde oy alan, mükafat olarak da en arkaya, tuvalet kapılarına yakın oturtulan Muharrem İnce'ye.
"Yeni parti kuruyor" söylentileri üzerine aradım, "Hayırdır, öz hakiki CHP' mi geliyor?"
Benzetmem otobüs firmasına benzediği için gülüp geçtik.
Öyle bir cümle söyledi ki, altını çizmek gerek:
"İktidara da, muhalefete de karşıyım!"
Bu cümle, nereye gideceğini bilemeyen, oy verdiği partiye kerhen oy verenlerin sloganı olabilir.
O hiçbir yere ait olmayanların damarını yakalar, bireysel değil akılsal, çıkarcı değil vefalı bir girişim başlatırsa ölü toprağı serili siyasetimizin hareketlenme olasılığı yükselir


Independent Türkçe, Superhaber.tv

DAHA FAZLA HABER OKU