Canlı yayında itiraf: Will Smith’in eşi Jada Pinkett başkasıyla ilişki yaşamış

Eşi Will Smith'le Facebook üzerinden canlı yayın yapan Jada Pinkett Smith, şarkıcı August Alsina'yla yaşadığı ilişkiyi itiraf etti

Smith çiftinin çocukları da kendileri gibi şarkıcılık ve oyunculuk yapıyor (Facebook)

27 yaşındaki ABD’li şarkıcı August Alsina'nın iddiası sonunda doğrulandı. Cuma günü Facebook’tan canlı yayın yapan 51 yaşındaki Will Smith ve 48 yaşındaki eşi Jada Pinkett Smith, ayrıldıkları dönemde böyle bir ilişkinin yaşandığını açıkladı.

1997’den beri evli olan çift, artık açık ilişki yaşadıkları iddiasını reddederken geleneksel bir evliliğe sahip olmadıklarını da kabul etti.

Oyunculuk ve şarkıcılık yapan Smith çifti, Alsina’nın geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj üzerine söylentilere açıklık getirmek istediklerini belirtti.

Yaklaşık 4 buçuk sene önce Alsina’yla tanıştığını ifade eden Jada Pinkett Smith, kocasıyla sorun yaşadığı dönemde bu arkadaşlığın gönül ilişkisine döndüğünü ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çok konuşulan röportajında “Gerçekten de Will Smith ile oturdum ve konuştuk. Bana izin verdi” diyen Alsina’ya şu ifadelerle karşı çıktı:

O özel durumda izin verebilecek tek insan bendim.

Kocasıyla ayrı olduğu dönemde çok acı çektiğini belirten Jada Pinkett Smith, sonrasında eşinin de kendisinin de ayrılamayacaklarını anladığını ifade etti.

Jada Pinkett Smith, yıllardır Alsina’yla görüşmediğini de sözlerine ekledi.

Eşini konuşması için teşvik eden Will Smith de şu ifadeleri kullandı:

Evlendiğimiz sene seni her şekilde seveceğimi söylemiştim.


Independent Türkçe, CNN International

DAHA FAZLA HABER OKU