Anne Hathaway, Christopher Nolan’ın sette sandalyeye izin vermediğini anlattı

Amerikalı aktris Anne Hathaway, Britanyalı ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın sette sandalyeye ve cep telefonuna izin vermediğini söyledi

Christopher Nolan’ın senaryosunu yazıp yönetmeliğini yaptığı "Tenet" filminin 17 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor (Melinda Sue Gordon)

Interstellar ve Kara Şövalye Yükseliyor filmlerinde ünlü Britanyalı yönetmen Christopher Nolan ile birlikte çalışan aktris Anne Hathaway, Nolan'la birlikteki set anılarını aktör Hugh Jackman'a anlatıı.

Variety'nin haberine göre, Kara Şövalye Yükseliyor filminde Kedi Kadın (Catwoman) karakterini canladıran Hathaway, Nolan'ın filmlerini çekerken sete sandalye somadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amerikalı aktris Hathaway şu sıralar yeni filmi Tenet ile adından söz ettiren Nolan hakkında şu ifadeleri kullandı:

"(Sette) Sandalyelere izin vermiyor. Bunu şöyle açıklıyor: Eğer sandalye olursa insanlar oturur ve çalışmaz. İçerik, teknik yetenek, tutku ve duygu açısından harika filmleri var. Hep zaman çizelgesi ve bütçede planlanandan kısa sürede ve az meblağla filmleri tamamlıyor. Sanırım bu sandalye konusuyla alakalı" dedi.

Hathaway, insanların çalışmasını engellediğini düşündüğü için Nolan’ın sette cep telefonu kullanılmasına izin vermediğini de açıkladı.

Akıl Defteri (Memento), Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises), Dunkirk, Başlangıç (Inception) gibi başarılı filmleri yöneten 49 yaşındaki Nolan, 5 kez Oscar'a aday gösterilmişti.

 

Independent Türkçe, Variety, Filmloverss

DAHA FAZLA HABER OKU