Yüzüklerin Efendisi'nin dizi uyarlaması için "acayip görünüşlü" kişiler aranıyor

Yetenek ajansı uzun, ince uzuvları, sivilce izleri, yüz çizgileri, eksik kemikleri ve büyük gözleri olan kişilerin başvurabileceğini belirtti

Dizinin hazırlıklarına Mart'ta koronavirüs nedeniyle ara verilmişti (IMDB)

Yüzüklerin Efendisi’nin dizi uyarlaması için Yeni Zelanda’da yetenek ajansı alışılmadık bir iş ilanı vererek, incitici ifadeler kullanmamaya dikkat ederek “acayip görünüşlü” kişiler aradığını söyledi. 

Üst çenenizdeki dişleriniz alt çenenizdekilerin önünde mi, kulaklarınız ortalamadan daha mı büyük, gözleriniz küçük mü, “bombeli ya da ilginç” bir burnunuz mu var? The Guardian’ın haberine göre, Hollywood’da aranan kişi olabilirsiniz.

Yeni Zelanda’nın en büyük şehri Aukland’da bulunan kast ajansı Facebook’ta yaptığı paylaşımda aradığı özelliklere dair liste paylaştı. Listede yüz yanıkları, “uzun, ince uzuvlar”, sivilce izleri, kalın elmacıkkemikleri, yüz çizgileri, eksik kemikler, büyük gözler yer alıyor.

İlanda belirli bir rolden bahsedilmiyor. Ajansın aradığı özellikleri örneklemesi için koyduğu bir dizi sabıka fotoğrafını daha sonra kaldırdığı belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gönderiyi yazan kişi, başvuracak kişilerin gelecek yıl Amazon Prime’da yayımlanması planlanan Yüzüklerin Efendisi uyarlaması için değerlendirileceğini doğrulayamayacağını belirtti. 

Ancak Facebook paylaşımının önceki versiyonunda, kişilerin Amazon Prime için arandığına yönelik ifadeler olduğu belirtildi. Gönderide ayrıca #lordoftheringsonprime hashtag’i yer alıyordu. Bu ifadeler gönderinin sonraki halinde düzeltildi. 

İkinci sezonunun da çekileceği duyurulan dizinin hazırlıkları Kovid-19 pandemisi nedeniyle sekteye uğramıştı. New Zealand Herald’ın haberine göre dizinin hazırlıklarının gelecek ay devam etmesi planlanıyor.

BGT ajansı, Peter Jackson’ın filmlerini 2000’li yıllarda Yeni Zelanda’da çekmesinden bu yana serinin yapımında yer alıyor.

Daha önce de benzer biçimlerde oyunculuk ilanları açılmıştı. The Hobbit için 2012’de Wellington’da düzenlenen seçmeye tuhaf görünüşlü 3 bin kişinin katılmasının ardından yapım ekibi polisi çağırmıştı. 

Ajans yalnızca Auckland’da yaşayanların ve Yeni Zelanda’da çalışma iznine sahip olanların başvurabileceğini belirtti.

Facebook gönderisinin altında pek çok kişi arkadaşını ekleyerek eğlenceli paylaşımlar yaptı. 

 

The Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU